Перегляд одного допису
Старий 12.03.2016, 16:23   #154
igor_Dikanka

Звідки Ви: Полтавская обл., Диканька
Дописи: 64
Дякував: 11
Дякували 582 раз(и) в 16 повідомленнях
Start 2016

Вирішив і я плюнути на всі справи та присвятити декілька годинок улюбленій справі (звичайно не рахуючи сімейний обов’язок… ))) ) . Останнім часом постійно підбирав момент, коли мені зробити візит на улюблену водойму : зранку чи після роботи, чи під час роботи, в результаті «чи лижі не їдуть чи я ….» . Шефу повідомив, що мені потрібно вирішити пару термінових питань, заздалегідь приготувавши улюблений джиговий комплект, я відверто кажучи «злиняв» з роботи .
Прямуючи до водойми, згадав майже весь запас нецензурних слів, стан доріг недавав мені ні на мить розслабити «булки» і ось як на горизонті вже виднілося плесо, без жодної крижини, без жодного рибалки – все з душі «відлягло» .
Так я на місці, швиденько збираю «знаряддя праці», в’яжу флюр, який товариш наполегливо рекомендував протестувати
,
застібку і швиденько на улюблену точку… 6 гр. + віброхвостик кислота 5 забросів і тиша.

Змінюю колір на лоха – тиша, фіолетовий – тиша. О бл.... !!! Твістер … і та сама ху….я, «чи руки покривішали » за зиму …. ? 40 хв. рибалки вже минуло я все «катаю нуляку» . ОК, вирішую поексперементувати з залізом, ставлю провірену Драгон Карась і туда… з другого підриву НА ! і приємна мелодія фрикціону лунає гучніше за фм. радіо , а на тому кінці щось вперто не хоче рухатися до берега та трясе головою.

Я неквапливо вимотував слабину шнура і ось трофейник показав себе та блиснув плямами – це щука 0,5 – 0,7 кг. приблизно. Батл закінчився , зубата на березі, потертий флюр пройшов тест-драйв на 5 + .

Не квапливо я рухався по березі, не змінюючи приманки доловив ще чотири хвоста.

Вирішую змінити тактику та пошукати хижака на ближній бровкі. Ставлю фіолетового віброхвоста + 5 гр., заброс, другий, третій – НА! приємна мелодія фрикціону знову тішить мене. Щучка значного опору не чинила і спокійно була доставлена на берег, фото на згадку і звичайно відпускаю маленку до мамки.

3 годинки рибалки пролетіло дуже швидко. За результатами було : спіймано 6 зубастих красунь (вся риба була відпущена в рідну стихію) та зроблено важливе відкриття для себе , що флюр Sunline Siglon FC нічим не кращий від флюра Dragon Invisible .

Покидаючи водойму, від телефонних дзвінків у мене почав розриватися телефон, всі від мене щось хотіли, в кожного якісь проблеми, але мені було нас…ь , хотілось одного : придбати пляшечку пивка та написати перший звіт про рибалку у 2016 році .

Всім добра та гарного настрою !
igor_Dikanka зараз поза форумом  
69 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей