09.03.2016, 23:26
|
|
Звідки Ви: Ненька Україна м.Чернігів
Дописи: 6.013
Дякував: 7.329
Дякували 20.641 раз(и) в 4.220 повідомленнях
|
Цитата:
Допис від ywadei
Лично мне кажется, что они давно не легитимны. В том числе и в 2015 году. Я объяснял, почему мне так кажется.
Почему вопрос не подымался раньше - не ко мне. Я вот его поднял, так пока, кроме удивленных любопытных вопросов пересичных читателей, ответов от их авторов не услышал. Я, конечно, обращусь за разъяснением в Минюст, но, думаю, что это лучше бы сделать авторам этих опусов.
|
Подождите,так на основании этих приказов суды выносят приговоры 
Вот ссылка на приговор 2013 года https://cases.legal/uk/act-uk1-32633171.html
читаем:
ОСОБА_1 порушено вимоги ст. 27 Закону України «Про тваринний світ», згідно якої громадянам у випадках, передбачених законодавством, дозволяється безоплатне любительське і спортивне рибальство для особистого споживання (без права реалізації) у визначених відповідно до законодавства водних об'єктах загального користування у межах встановлених законодавством обсягів безоплатного вилову і за умови додержання встановлених правил рибальства і водокористування, вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 18.07.1998 № 1126 «Про затвердження порядку здійснення любительського і спортивного рибальства», якою передбачено, що під час здійснення любительського і спортивного рибальства забороняється лов (добування) водних живих ресурсів із застосуванням знарядь лову, виготовлених із сіткоснасних чи інших матеріалів усіх видів і найменувань та вимоги наказу № 19 від 20.03.2013 Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Хмельницькій області Державного агентства рибного господарства України «Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах Хмельницької області в 2013 році», відповідно до якого у весняно-літній період заборонений любительський вилов риби на річках у період з 01.04.2013 по 20.05.2013.

|
|
|