Перегляд одного допису
Старий 07.03.2016, 15:07   #496
zDIOz

Звідки Ви: Київ
Дописи: 260
Дякував: 60
Дякували 139 раз(и) в 98 повідомленнях
Цитата:
Допис від Ben Переглянути допис
Шукаю шнур під комплект альдебаран БФС\ сінапс бфс до 10г. Минулий рік ловив апгрейдом Х8 14 лб - шнур класний, але постійно були врізки в наслідок чого купа відстрілів можу цілий день відловити, ніби норм, а потім в якийсь момент відстріл... особливо на воблерах .
П.С. на комплекті до 21г (джиг) апгрейд Х8 (20 чи 25лб) - ні одної бороди чи відстрілу.
Що порадите? Чув що краще брати чотирьох жильний, це так?

чим 8 жилок краще 4-х?
4/8 жилок - це холівар :-)
висловлю власну думку, яка не претендує на догму.
дійсно 4 жилки по абразиву краще ніж 8. Різниця може бути незначною або сильною але вона все одно ж. "Круглість" шнура... тут все досить суб'єктивно, мені южк 4-жили тактильно здався практично таким самим круглим. Розумію , що 8 жил буде "кругліше" ніж 4 але при мінімальній різниці і неважливості для мульта (меньша критичність ніж при "м'ясі") - навіщо платити більше? :-)
поки зупинився на 4-х жилках ygk та varivas. 8 жилок мені не сподобались, тобто переплата в два рази , як на мене, не варта того що отримуєш.

п.м. можна ще піти по шляху амер. жилок, там відстрілів та врізок не буде т.я. в них дуже занижений діаметр. тобто беручи 0.14 мм реально буде 0.20 мм.
zDIOz зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Пользователь сказал cпасибо:
Ben (07.03.2016)