Перегляд одного допису
Старий 27.02.2016, 21:35   #290
tactik

Звідки Ви: Львів
Дописи: 153
Дякував: 15
Дякували 151 раз(и) в 4 повідомленнях
Учора відвідали одне досить велике озеро по мірках нашої області. По своїй природі озеро дуже цікаве і різноманітне: велика кількість різного роду коряжників, великі перепади глибин і різний тип дна. Збоку,біля цього озера знаходиться ще досить невеликий, але дуже мальовничий ставок,який ми також не пропустили.

Саме на ньому ми розпочали ловлю. Окунь був не те щоб пасивний, але він просто повисав на приманці, внаслідок чого ми отримали просто безмежну кількість сходів. Розмір окуня невеликий, але для такої пори і це в радість. На меншому озері окунь чомусь обрав FishUp Tanta 1.5" на грамовому вухастому, інші приманки і монтажі результату не давали.

Половивши близько двох годин на меншому ставі, ми таки перейшли на велике озеро, де одразу я піймав кілька окунів на грамовий вухатий і FishUp Flit 1.5". Натомість, у знайомого Tanta мовчала.

Рухаючись далі по озеру,я вирішив впертися в щуку і з великою надією по черзі "таранив" воду приманками Reins Fat G Tail Grub 2" FishUp UShad 2" на розбірному монтажі 2.5 грами з офсетом. Пройшовши майже ціле озеро, я не отримав жодної "клюваки", в той час, як знайомий час від часу половлював окунів на 1 грам і FishUp Tanta 1.5".

Тоді я нарешті перейшов на грамовий вухатий і FishUp Flit 1.5" і зумів видурити ще більше десятка пасивних полосатих друзів.

Обійшовши озеро повністю з результатом близько 25-30 окунців у кожного ми з товаришем рушили додому.

Хоч рибалка була важкою, що в плані кльову, що в плані фізичному, бо озеро немаленьке, ми залишились задоволені результатом, чого і бажаю кожному=)
Всім НХНЛ!
tactik зараз поза форумом  
56 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей