Перегляд одного допису
Старий 20.02.2016, 23:11   #216
tactik

Звідки Ви: Львів
Дописи: 153
Дякував: 15
Дякували 151 раз(и) в 4 повідомленнях
Сьогодні у веселій компанії відвідали одну невелику річку та пару озер в межах Львівської області. Загалом,за день були в двох місцях на річці та на трьох різних озерах. Рибалку розпочали з річки на досить вузькій частині,яку відвідали вперше. Пройшовши близько 1,5 км вверх по течії,ми зрозуміли,що риба просто закрила рот. Та й місця хоч на перший погляд були перспективні, фонова глибина річки рідко коли перевищувала пів метра=( Після двогодинного блукання вирішили повертатися назад до машини,але по дорозі наткнулися на одне невеличке озерце. З перших закидів знахідка принесла результат. Товариш відзначився пузатим окунцем на Keitech Swing Impact 2".

Подальші полоскання приманок на цьому ставку не принесли результатів, тому було вирішено переїхати на іншу частину річки,а точніше до місця, де вода випадає з великого міського озера в річку. Місце досить перспективне, і перші хвилини перебування там давали досить великі надії. Проте,не все так сталося, як гадалося. Вочевидь,риба активно готується до нересту і тому категорично відмовляється клювати. Протягом 3-ох годинного полоскання приманок в даному місці я все таки зумів видурити два полосатих розбійника. Попередньо перепробувавши значну кількість іменитих приманок в своєму арсеналі, я все таки дійшов до приманок українського бренду FishUp. Поставивши FishUp Flit 2" на 2.5-грамовому вухастому мені все таки вдалося розловитися.

За кілька хвилин отримав ще холостого клюваку. Через що змінив монтаж і приманку на 2-грамомвий вухастий з FishUp Tanta 1.5" і одразу доловив другого полосатого.

Проте, доловити пасивних риб можливості я не мав,оскільки після спільного обговорення було вирішено переїхати на ще одне не менш цікаве озерце в цьому районі. Проте, за близько годинне полоскання наших приманок у водах цього озера ніхто так і не зміг отримати бодай контакту з "чимось живим". Отож, не виникало ніяких сумнівів у тому, що треба кудись переміщатися, що ми власне і зробили. Наступне озерце було дуже цікавим за своєю структурою. До того ж, воно було не новим для мене. Прибувши до нього, я вирішив зробити ставку на щучку, якої по моїх напрацюваннях там мало бути достатньо. Забігаючи наперед,скажу,що мій план успішно провалився.
Буквально з перших закидів приманок у воду товариш отримав легенький окуневий "тюк", який в кінцевому результаті вилився у захоплюючу боротьбу з більш,ніж кілограмовою ікряною щукою, яка була успішно припаркована.

Після чого пройшла короткочасну фотосесію і відправилась готуватися до "пологів"=) Спокусилася вона на грамовий вухатий з FishUp Tanta 1.5". Не перший раз Tanta вистрілює цього року по щуці, хоч приманка приманка на перший погляд зовсім не щуча. "Совпадение?- Не думаю!" =).

Все таки пасивна весняна щука не в стані пропустити такий смачний слаг повз себе. Певні висновки з цього зробив,залишилося вкотре довести це на практиці. Після цього приємного бонуса ще один раз вистрілила знову та ж Tanta 1.5", спокусивши ще одного полосатого "барбоса". На цьому наша зустріч з рибою на сьогодні закінчилась. Ще з годину ми намагалися всіма правдами і неправдами достукатися до жителів підводного царства, але результатів це не дало. Отож, голодні, холодні, проте задоволені ми зібралися і вирушили додому.
Хоч риболовля і була надзвичайно важкою, вона дозволила зробити певні висновки на майбутнє, а це,на мою думку, вже велике досягнення і безперечно хоч і маленький,але все ж крок вперед.
Всім НХНЛ=)
tactik зараз поза форумом  
92 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей