Перегляд одного допису
Старий 10.02.2016, 23:31   #410
Plagus

Звідки Ви: м. Олександрія
Дописи: 3.362
Дякував: 4.440
Дякували 9.440 раз(и) в 1.671 повідомленнях
Про "послєдній кітайський ультіматум" від МВФ
Сьогодні в ЗМІ з'явилась заява пані Лагард щодо ситуації в Україні і дій МВФ. Тут вже переклад українською.
https://www.imf.org/…/…/ukrainian/np...16/pr1650u.pdf
Наші прекрасні ЗМІ, звичайно ж, поширили цю заяву в своєму перекладі (у них своя англійська), що кредитів більше не буде, що це останній кітайський ультіматум.
Шедевральне трактування є на сайті 1+1:
"Пайетт підтримав директора МВФ і заявив про необхідність завершення перезавантаження уряду реформаторів"
Вдумайтесь: "необхідність перезавантаження уряду реформаторів"..
Але то таке...
Хочу сказати по суті:
1) Звичайно, погано, що це все нам говорять. Нехороший сигнал. На мій погляд, об'єктивна оцінка того стану речей, який зараз є.
2) Однак, подібний сигнал, очевидно стане ще одним піджопником владі. Це вже не погано. Добре, що такі сигнали є.
3) Нічого нового в інформації, озвученій Лагард, немає. Все, про що ви знали і раніше.
4) Але дивує інше: дивує те, наскільки озвіріли люди в своєму хейтерстві влади і в своєму бажанні щось довести собі чи комусь.
Чого радіти, ретранслюючи викривлену інфо про "Кредитів більше не буде!"?
Кого покарають? Яценюка з Порошенком чи нас з вами?
Це наша країна, а не країна Яценюка з Порошенком і некредитування МВФ позначиться в першу чергу на кожному з нас. Після курсу $1 = 100 грн їх теж знесуть, але, я думаю, що Порошенко з голоду не помре.
А як ви будете жити шутнікі-хохотуни?
Ну чесно, я просто в шоці...
5) Особливо хочеться відмітити так звану "антикорупційну платформу", яка теж неабияк тішиться викривленим заголовкам українських ЗМІ.
А ви чого тішитесь. дятли?
Претензії Лагард і інших щодо боротьби з корупцією - це не тільки претензії до Порошенка, Яценюка чи Шокіна.
Це претензії до кожного з вас. Претензії, до Лещенка з Мустафою, що вони не займаються законотворчістю і не ходять на роботу.
Претензії до тих, хто ляпає язиком, збирає "антикорупційні форуми" і вже 3-й місяць несе документи що підтверджують корупцію в Уряді.
Претензії Лагард - є свідченням реальної відсутності боротьби з корупцією на всіх рівнях: і влади, і суспільства, і так званих "антикорупційних авторитетів", які окрім гучних фраз не показують жодних результатів в плані боротьби з корупцією.
Plagus зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
Igor (11.02.2016), yray (13.02.2016)