Перш за все, хочу подякувати Іллі Скайуокеру за чудові звіти - прочитав з задоволенням.
Так вийшло, що мені вдалося втекти з розпеченої столиці ще в четвер вранці, в серце Полісся. Природньо, що спінінг я захопив з собою, тому "намалюю" кілька коротеньких звітів, до яких додаю фото навколишньої природи. Цього разу рибу я не знімав.
Четвер
Після обід поїхав купатись на секретне водосховище. Приємна водойма, з чистою, майже не вкритою "зеленкою" водою. Купання вдалось на всі 100%. З риб я помітив натовпи дрібної краснопірки, за якою й ганявся кілька годин - безрезультатно. Тільки черговий "ахвен 8 грам" дістався мені у якості "м'яча престижу". Більше на водосховище спінінг я не брав - та й на березі там було на що подивитись, під час перепочинку від плавання

Увечері пішов на улюблену річку. Тітка дала завдання - зловити кілька рибинок котам. То ж я попрямував до окуневого "місця". Де добросовісно почав кидати мікроджигу. На другій проводці щось смикнуло: взззззз! Це жалібно озвався фрікціон. Добряче хайло, десь з кіло вагою, було доставлено до берегу, але коли я нахилився, щоб завершити витягання, воно зробило невловимий рух щелепою, і відкусило твістера. Тьху!!! Ні про які повідки мова, ясна річ, не йшла.
Потім я довго тинявся по перекатах, але яльця так і не впіймав. Котам дістались два голавлики та два окунці, один з яких був виловлений у мальовничому єрику.
П"ятниця
Вранці проспав. Увечері, на улюбленій річці - два окунці та три голавлики, один з яких - грамів на 200. на яльцьовому перекаті хлюпались з милом три дуже несимпатичні тулуби. Тьху!!!
Субота
Вранці проспав. Увечері приїхав Сомм. З ним проїхались трохи нижче по улюбленій річці. Половили трохи голавликів, окунців, верховодок, бистрянок. Насолодилися краєвидами, поспілкувались. Рибалка вийшла класною. Ввечері потихеньку на Тварії доїхали до Києва, по дорозі спостерігаючи за затемненням Місяця.
Неділя
Вранці проспав. В обід сходив на ставок біля хати - у спеку окунь клював погано. Твічінг був в ігнорі, але поступово підібрав проводку для мікроджигу, і справа була зроблена. Після 9 окунців і 3 відірваних на корчах твістерах - набридло. Подзвонив Сомму, і ввечері поїхали на Десну купатись. Після заходу сонця трохи покидали мікроджиги. Окрім некондиційного судачка, в мене (який до того ж зійшов під ногами), нікого наші мікровжики не зацікавили. Ну й нехай, а покупатись у Десні було класно!
Отаке. Незважаючи на кілька "Тьху" - відпочинок на Поліській річці був чудовий. Правда, спека вже починає набридати...