Цитата:
Допис від Vutty
Корца, Таилволк, Палмс для джига, не, оно конечно можно, но если есть более достойные, то остается один вопрос - ЗАЧЕМ?!?!?!
|
чому не воно? (не для флейма)
Цитата:
Допис від Vutty
В этой длине, 7и8, заложена не столько дальность заброса, сколько удобство анимации и значительно большая эргономика этой самой анимации джига.
|
на смак та колір всі фломастери різні. наприклад мені не зручно довгою палкою це робити.
Цитата:
Допис від Vutty
Тех, для кого джиг выглядит как: "три оборота - пауза" это не касается, хотя такой стиль тоже имеет право на жизнь и часто приносит результат.
|
сюди підійде яка завгодно палка куди можна примотати котушку, навіть ізолентою :-)
Цитата:
Допис від Vutty
ВИгор не пролазит в бюджет, да и что-то я там не помню палок в нужной длине и тесте, как и американци. Вот и остается только МаджорКрафт.
|
а що до амерів - то у луміса є 78 довжина, фенвік, енігма, люіс, в баспрошопі є 7+
Цитата:
Допис від Vutty
По Доджеру и АСПро ничего не скажу, не ловил, не держали, и даже не видел. Но после своего Волка ничего для этих целей другого не хочу.
|
по доджеру, я спілкувався з одним із власників (модель точно не згадаю) і що запам'яталось з його слів - це той самий Go.Emotion тільки гламурний. Ну це його думка і передаю слова та враження людини. Поки сам не потримаєш - до тих пір всі відгуки треба ділити на радіус кривих рук :-)