вискочили вчора попурнать, погода бонба, з ранку якийсь -1 без вітру і пізніше з"явилося сонце. незнаю як хто, а я вже відчуваю запах весни хоча ще зима і за останні роки в березні теж бувають морози але ж...
дружина сказала лишайся будеш мені допомагать, я запропонував поїхать відмучитись

і до її дня народження знайти свіженької рибки до столу.
дружина сказала -добре але рибку покрупніше привези. а хто ж проти!!!
поїхали на інші місця, прозрак бомбєзний, знайшли і гарні місця але видно риби тут давно не було. кажу напарнику,що потрібно шукати рибу десь на косах, дивлячись як раки готуються до нересту.
вже час повертатися, а ми в пусту. думаю, був би на бую телефон, дав би якусь шифрограму

, можливо варто в морозілці пошукати рибу.

тут напарник каже є корчики, занурююсь, ліхтар не хоче вмикатись, мабуть сів старий акомулятор, а на дні вимальвується перехилений пеньочок з наваленим на нього гіллям, ліхтар вже не чіпаю, очі адаптуються і

О!, знайомий польтрет!

, він мабуть мене раніше помітив і почав повільно рухатись, клоц! зрив судака, переживаю що порвався, бо бачу линь за собою потягнув, думаю краще б промахнувся. скинув груз, закріпив ружло на бую і назад. судачок є, розплутав, гарпун витягнув. зачепив його під шкіру, між вхід-вихід гарпуна 1 см., була б корона, думаю порвав би. судачок 1.7, не трофей але робоча рибка. судачок прикрашав святковий стіл в вигляді "хе" .
сьогоднішній сонячний день як бонус до всіх поздоровлень. чого і всім бажаю сонячних і мирних днів.
спеціално для Хр. Грот