Перегляд одного допису
Старий 02.02.2016, 17:21   #623
ILV

Звідки Ви: Украина, г. Тернополь.
Дописи: 186
Дякував: 321
Дякували 289 раз(и) в 86 повідомленнях
Цитата:
Допис від Freshman Переглянути допис
Ігор, воби тому, що вони не такі літуни, ніж компакти. Стосовно порівнянь. Одночасно з Андроном кидали з т3эйр з шнуром та флюром. На обидвох катушках стокові шпулі. Відстань була однаковою, лише на якомусь маленькому вобчику шнур мав трохи переваги. Так це ж вага воба 3 гр. +-, де майже кожна деталь має значення. До того ж в мене було 50м. флюра проти шнура (точно ее скажу, але здається менше 100 м.).
Андрій скажемо так це твій досвіт і твої висновки з нього а це мій досвід і мої висновки. Певно мої висновки як і досвід ніколи не стануть твоїми а твої моїми. Жартівливо: «мая твоя не понімать».
Цитата:
Допис від RGB Переглянути допис
А зачем ты клеил этот алюминиевый диск? И так тормозить будет ого (шпуля металлическая) Или магниты далеко до борта?
Гена я там до стокових біцентробігів домутив саморобний мономаг. З стоковою товстостінною шпулькою гальмує добре. Але я в основному використовую шпулю Аваіл для АБУ 5500. А в неї стінки тоненькі і борт мілкий тому тільки самої шпульки не достатньо прийшлося таке втулити, для відчутного гальмування. Але постійно в пошуку як його позбутися.
ILV зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням