Дуже гарний світанок над містом.Рибку половити так хочу,аж морда болить.На Онтаріо їхати нема сенсу,хоч на ньому льоду нема і в помині,але зловити з берега ,та щей зимою просто нереально.Вирішую вискочити за 70км ,на найближче замерзше озеро,на якому завжди в любу пору року можливо добре популювати на різноманітну рибу.Приїхав на озеро Сімко,теж чималеньке майже 80 км в довжину і 60км шириною,ціль була половити сіга,або лейкера.Та чекав мене цілковитий облом,на озері ні душі ,по льоду можна було ходити до глибини не більше шести метрів,лід був всьго 5см,а глибше ще тонший,а мені потрібно було вийти на глибину від 20 до 40м!Лід як і вода в озері кришталево прозрий,дно видно на шести метровій глибині як на долоні.Біля дна в прогалах трави на піску видно стайки окунців,на яких і вирішено популювати.Така малеча клювала досить справно,і лише кілька десь на долоню,великий окунь сьогодні ігнорував всі мої потуги,занадто мене видно на льоду.Хоч не так сталося як планував,але свою долю адреналіну хапнув,спрагу вгамував і слава Богу!
|