черкну тут для підтримки штанів.

відправив костюм майстру, умовив, сказав що він краще зробить, а плавать то хочеться

. суботній виїзд був під сумнівом, а так як не було людей "жаждущих" ні хто і не поїхав. а субота видалась без вітру, не сильний морозець і ще й сонечко світило. моя дружина вже сама каже: - бачу тебе вже крутить, місця собі не знаходиш.
плюнув я на все і вирішив їхать в старому костюмі, на ранок з"явився ще один "страждущий". в двох все ж веселіше да й дешевше.
над водою стояв туман, з берега здавалося що не сильний але на воді нічого не видно, ніяк зорієнтуватися куди пливсти, берегів не видно.

по часу ніби то мав вийти на ті глибини. виплив поряд з напарником і відійшов лівіше. попав якраз на палочки, забуївся і на другому нирку на судачка. так як ще не підмерзав продовжив полювання. через години 2,5-3 став промерзать, хоча не смертельно

, вирішив вертатися. по дорозі до мене прицепилась якась здоровенна чайка, без боязні крутилась над буйом і рясно поливала його слиною. вже думав судаку пузир пробить щоб хвостом не підмахував їй. але після пару заходів чайка розчинилася в тумані.
напарник теж знайшов судачка на 2.3, мій скромно заважив на 1.5.
зідзвонився з майстром, має завтра відправити, так що маю надію на вихідні нормально поплавати.