Перегляд одного допису
Старий 25.01.2016, 20:01   #330
Radul

Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
черкну тут для підтримки штанів. відправив костюм майстру, умовив, сказав що він краще зробить, а плавать то хочеться. суботній виїзд був під сумнівом, а так як не було людей "жаждущих" ні хто і не поїхав. а субота видалась без вітру, не сильний морозець і ще й сонечко світило. моя дружина вже сама каже: - бачу тебе вже крутить, місця собі не знаходиш.
плюнув я на все і вирішив їхать в старому костюмі, на ранок з"явився ще один "страждущий". в двох все ж веселіше да й дешевше.
над водою стояв туман, з берега здавалося що не сильний але на воді нічого не видно, ніяк зорієнтуватися куди пливсти, берегів не видно. по часу ніби то мав вийти на ті глибини. виплив поряд з напарником і відійшов лівіше. попав якраз на палочки, забуївся і на другому нирку на судачка. так як ще не підмерзав продовжив полювання. через години 2,5-3 став промерзать, хоча не смертельно, вирішив вертатися. по дорозі до мене прицепилась якась здоровенна чайка, без боязні крутилась над буйом і рясно поливала його слиною. вже думав судаку пузир пробить щоб хвостом не підмахував їй. але після пару заходів чайка розчинилася в тумані.
напарник теж знайшов судачка на 2.3, мій скромно заважив на 1.5.
зідзвонився з майстром, має завтра відправити, так що маю надію на вихідні нормально поплавати.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Зобр027.jpg
Переглядів: 297
Розмір:  86,9 КБ
ID:	508736   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Зобр038.jpg
Переглядів: 287
Розмір:  139,1 КБ
ID:	508737   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Зобр048.jpg
Переглядів: 244