Звідки Ви: м.Львів
Дописи: 2.275
Дякував: 449
Дякували 3.932 раз(и) в 610 повідомленнях
|
781 custom
Від моменту задумки до відчуття повного задоволення пройшло здається 9 місяців. Можна сказати «народив» Так от, я шукав UL-смикінговий спін, так як GL 842GLX мені в цьому плані зовсім не подобався. В розмові «с многоуважаемым» Ігорем Єрмаком ака ІНЕ, вирішили, вірніше він сказав що мало б бути КОНГФЭТКОЙ GL 781, разом з тим вирішили збирати спін, в серійному взірці чомусь сумнівались, я взяв на себе «діставання» бланку, а ІНЕ переговори з білдером Благо зарядив бланки відразу по 2-х каналах і один з них спрацював в принципі швидко З дизайном удочки в принципі в мене питань не було, однозначно «самурайський» ну і каприз був на рахунок рознесеної ручки Найбільше подобався Ivyline Synсhronaizer його й без душевних мук «злизав».
Так от отримав я свою удочку близько 4.00 ранку, ну і відразу поїхав на болото тестувати Удочка була запакована в плівку ну і чомусь відразу захотілось її труснути, розчаруванню не було меж, СОПЛЯ, але в голові була одна думка – «на водойму потрібно». На водоймі спокійно без метушні зняв плівку і спін на потрях виявився «дуже швидким» і зовсім не жорстким. Почав обдивлятись дізігн (designe), тут все просто шикарно, ніяких зауважень і претензій і бути не може. Обмотка задумувалась в тон бланку і МАЙСТЕР використав нитки як мені здається прозорі чи що на фотці можете самі побачити. Довжина держака задумувалась такою щоб не заважала смикінговій проводці, ну і все таки щоб можна було заброс робити 2-ма руками, в мене це вийшло 24см загальної довжини, також в мене було побажання щоб довжина ріаргріпа була такою щоб вказівний палець я міг в разі потреби класти на бланк (це не для чутливості), тут теж Майстер все зробив ідеально.
Перші 3-5 забросів в мене не виходили – пристосовувався. Кидав якусь міношку, так от спін повністю виправдав наші сподівання і задумку «UL-смикінгова удочка», працює просто «исключительно» міношка танцює, бланк працює тільки вершинкою (чи як там називається перші 15-18см від тюльпана ). Потім вирішив спробувати мікроджиг, ну що сказати чи особливість держака така, чи те що удочка «цельник» але 2гр ушастік на стоячці в руку віддавав як електрострумом, анімація/відрив джиги відбувався теж дуже якісно. З мікроколєбушками теж мені все дуже подобається. Також дуже подобалось управляти стіками. Єдине що не сподобалось це «маньячки», все таки чуйка не така якаб хотілась, але чомусь мені здається що це через те що в мене залишились «браковані» маньячки, а справжню я віддав МАЙСТРУ на вивчення, а то він сам зробив, а потім забув як він таку важливу особливість заклав, тепер він її «зондує/сканує/ренгеном просвітлює», вообщем має розібратись що в ній такого особливого, що я почав ловити на «маньячки»
Технічні характеристики:
GL 781, 1 piece, 6’6’’, line 2-6lb
P.S. а тепер як на ОСКАРІ
1. МАЙСТРУ велике людське ДЯКУЮ за втілення в життя ідеї.
2. ІНЕ найщиріші побажання міцного ЗДОРОВЯ, за людяність, допомогу, і «наставнечество».
3. Мені дякую, що порадував себе висококласною удочкою, тепер тільки себе потрібно звинувачувати, що до серійних взірців руки «тянутись» вже не будуть, кастомна сборка це тільки ТВОЯ удочка, краще може бути тільки сборка удочки самостійно, але це для мене не досяжно.
|