Перегляд одного допису
Старий 04.01.2016, 12:20   #1691
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Цитата:
Допис від vub Переглянути допис
и наскольrо я помню - только для граждан Чехии во всяком случае мне даже местные не смогли помочь купить
Тебе,по-моєму,обманули,бо продають ті ліцензії для всіх. Зокрема,потрібно говорити з продавцями в пунктах продажу (зазвичай,це рибальські магазини чи рибальські бази). І загалом,в європейських країнах спочатку з недовірою сприймають наміри просто половити рибу з боку жителів бувшого сРсР.
Я сам,десь два роки тому,перебуваючи з службовою поїздкою в Польщі,вирішив порибалити в місцині під Ґруєцем,пішов в магазин рибальський,щоб дізнатися правила і місця,то спочатку також сплітали про те,як іноземцям не можна,що діють якісь там заборони,але коли почав настоювати на своєму (аргументовано),показав фото зі своїх рибалок,то вони викликали директорку рибінспекції і,поки та їхала,то провів додатковий "семінар" стосовно приманок,якими ми ловимо.
Їм так сподобалося,що коли та зайшла в магазин,то прямо з порога продавець сам почав їй говорити про "пана спеціального" (тобто про мене ),котрому необхідно терміново видати "карту ведкарську",що дасть мені право рибалити в певному регіоні. Так і порішили,але довелося зробити фото і проплатити кошти.
До речі,коли рибалив,то місцевий рибалка також з неохотою відповідав на питання про водойму і її жителів,але до тих пір,поки не побачив,як я відпустив маленького судачка та жереха двокілограмового, то почалося: що риби є багато,де саме зосереджені місця,як вони ловлять,на що і т.д. Навіть в гості запросив.
Ще за кордоном дуже поширена кара за бракон'єрство,котра передбачає пожиттєве позбавлення права рибалити. Анульовують дозвіл і в базу загальнонаціональну заносять.
Dohtur78 зараз поза форумом  
12 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей