Перегляд одного допису
Старий 31.12.2015, 15:53   #324
Radul

Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
закриття сезону 2015

глянувши на метеопрогнози на найблищі дні вирішили перед морозами ще раз вискочить на рибалку. о п"ятій ранку виясняється, що один пасажир жовтого трамвайчика відпав, про що він потім і пошкодував. по дорозі заїхали на каву, а там вже повним ходом готовляться до Нового року.

погодка шептала, +6 практично без вітру, переодягатись одне задоволення.
вода +3, прозрак радувавав, до двох метрів з невеликою сивиною не дивлячись на те що в ночі був штормовий вітер.
риба була дуже активна, стаї плотви з невеликими підлящиками постійно зустрічалися, на краю русла від дна і до самої поверхності виблискували клуби верховодки.

відплававши половину часу зустрічаю напарника він вже знайшов карпика кілограм на 5. я вирушаю на "дальний кордон" щоб провірити місця де на мою думку ще нікого не було. чим далі відхожу від берега тим яскравіше пробуджується мій шлунок і починає давить на клапан. вирішую пливсти до островка очерету який неподалік. намостив під ноги очерет щоб хоч трохи піднятися вище над водою але вище ніж по груди не виходить. поки доплив розробив план: ружжо на очерет, пояс перевісив на плече через голову щоб не згубить, зняв рукавиці, закатав куртку, штани і. "отака х..ня буває Петро". цікаво що найбільше змерзли руки. костюмчик свіжий тому відразу і відігрівся.
переплив в сусідній островок і тут я помітив ходових карасиків, голова як 5 копійок і хвостик такий же, а тіло кругле як пательня, лящі відпочивають. по два три в пів води плавно водять хороводи між очеретом. покрутився і я там, взяв пару штук солоденьких. монстрів не було але екземплярчики такі нічого.
будильник показує що вже потрібно розвертатись і ставать на глісер. по дорозі зустрів пані-рибачку на човні, років біля 70-ти на плоскодонці.

каже: - давай в лодку підкину, -дякую боюсь що переверну. і за нею направився до берега. всі вже передіті, костюми сохнуть.
з нами був ще рибак то вже до столу він не виходив, познайомився з місцевим і еге-гей.... навіть ні з ким провести старий рік, двоє за кермом.

і тут О ЧУДО!

з"являється полосатий кортеж,

а за ним і дядя Вітя, і рибачок піднявся.

рибак вже тільки спостерігав.

компанія вийшла гарна, погода теж, одні приємні спогади.

по рибі: рибак в пусту, в одного карпік на 5, в іншого щука в районі 2-х кг, ну і я з карасями. всі довольні й раді.
з наступаючим Новим Роком! мира, здоров"я, чотності і трофеїв!
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_5676.jpg
Переглядів: 182
Розмір:  150,5 КБ
ID:	502800   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_5667.jpg
Переглядів: 142
Розмір:  130,9 КБ
ID:	502801   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_5670.jpg
Переглядів: 144
Розмір:  42,5 КБ
ID:	502802   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  rossii-tolko-vozmozhno-krasivye-fotografii-neobychnye-fotografii_2019664064.jpg.2be36072e15a783d.jpg
Переглядів: 201
Розмір:  30,4 КБ
ID:	502803   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_5677.jpg
Переглядів: 158
Розмір:  210,5 КБ
ID:	502804  

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_5686.jpg
Переглядів: 153
Розмір:  172,8 КБ
ID:	502805   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому