Перегляд одного допису
Старий 30.11.2015, 22:58   #3369
goga

Звідки Ви: Бородянка Киевской обл.
Дописи: 541
Дякував: 696
Дякували 897 раз(и) в 223 повідомленнях
Цитата:
Допис від ywadei Переглянути допис
Стосовно таланту перекручувати: хлопці, уважно подивіться, про що йшла мова - про чи можна на зареєстрований човен поставити незареєстрований мотор?
Відповідей про те, що це порушення, було багато! І у чому воно висловлювалося - теж розтлумачили! А ви све перекручуєте, що це "переобладнання"! Я, наприклад, про переобладнання взагалі не говорив! І хто ту все перекручує?
А казав: кожен хоче почути те. що хоче почути!
хто почав говорити про переобладнання? Це був один з аргументів опонентів про заборону єксплуатаціі .

А моє повідомлення про розводняк на гроші ви зрозуміли як схотіли і видали це так ніби це я так написав , а розуміти треба не так як хочеш , а якнаписано і не перекручувати. Я написав що підписував пртоколи незаконно оформлені і нікого хабарником не називав.
І ще , жодне повідомлення про штраф не прийшло, не знаєте чому? Поясню бо ще недай Бог знову щось придумаєте.
Інспектор складаєпротокол (незаконно) і по ходу справи розказує який тобі буде страшний штроф , жде коли я почну пропонувати йому гроші, а ні хто непропонує от засада, далі я прошу його щоб він написав що саме я порушив не просто ст.85 порушення правил риболовства , ащо конкретно. Потім пишу свої пояснення і закінчує свій недовгий шлях той протокол на гвіздку у туалеті рибінспекції
goga зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
rubolov (01.12.2015)