Перегляд одного допису
Старий 17.11.2015, 18:08   #145
Asche

Звідки Ви: Тернопіль
Дописи: 124
Дякував: 39
Дякували 1.239 раз(и) в 34 повідомленнях
Коротко про головне.

Сьогодні дещо зміню формат свого звіту. Опишу коротенько по основне.

Погода була більш ніж комфортною. Практично не було вітру, а на голову падав дрібний дощик. Тому було цілком комфортно ловити оснасткою в 2.5 грами плюс приманка на доволі товстому шнурі Duel Hardcore #0.8

Вирішив використовувати також скрутки, щоб вберегти себе від зрізів. Як показала практика, на кльов це не впливало. Хіба що на відверто погнутій скрутці приманка не зваблювала рибу.

Вся рибка була зловлена в двох точках, які давно стали козирними для мене. В основному покльовки щуки були чіткими, з гарним ударом. Хоча парочка зубастих просто насіли на приманку (одну видно на фото).

Працювало сьогодні 3 приманки: Percas Butcher Swirl 3”, Percas Lexxy 2.5”, Percas Fit Minnow 2”. По кольорах особливого фаворита не було, хоча останній фіолетовий Butcher Swirl я обірвав достатньо швидко, тому не встиг оцінити його роботу сьогодні в повній мірі.

Проводка: підмотка після падіння і легке покачування з торканням дна. Щука реагувала або на початку підмотки, або ж на самій паузі, коли груз торкався дна.

Всього сьогодні було доставлено на берег 8 щучок та 2 окуні. Злив також 3 гарних рибки: 2 через поганий гачок та одну щуку через те, що довго милувався нею на виважуванні. Є підозра що раз таки зійшов судак, але це лише здогади.

Щука продовжує клювати. Окунь хоч невеликий, але прокльовує, чого не було вчора. Маю надію при першій нагоді знову відвідати Дністер і перевірити свої точки та спостереження в черговий раз.

P.S. Вода в річці неспішно прибуває. Думаю, хороший кльов ще попереду.
большие фото

Востаннє редагував Adm1: 18.11.2015 о 15:10.
Asche зараз поза форумом  
53 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей