Перегляд одного допису
Старий 17.11.2015, 15:45   #4018
rubolov
Banned

Звідки Ви: Киев ,Оболонь
Дописи: 1.658
Дякував: 12.850
Дякували 2.153 раз(и) в 753 повідомленнях
Вот читаю, сравниваю, вроде все +-в адеквате, но ни кто, по чему то , не задавался вопросом, вот порох и ко усиленно пытаются втереть свою "правду" про "злочини суддів, за часів Майдану і т.і.", так от , я питаю, а що, до злочинів Майдану і неправосодних рішень проти автомайдану в Україні ті самі судді виносили правосудні рішення ім'ям Украіни ? Чому жодна тварюка , не поставила цього запитання ні на яких телешоу для випуску зайвої пари. Чи може порох и ко вважають , що цього буде досить щоб народ відєбався від них, він вже виступив з заявою, про те що "перший етап боротьби з корупцією подолано!!!", усім медалі, йому орден!, так виходить, чи може я щось не зрозумів?, розтлумачте панове, будьласка.

П.с. я розумію, що визнати усі рвшення судів сумнввними не можна, тому що дохуя негативних наслідкив і юр.безлад. но провести перевірку можна , перевірити законність підстав при винесені багатьох рішень , але чомусь , як завжди.

"Боєвики бппіділхуілл" "замінували" сьогодні макдон. біля м.Мінська. Собака з міліцією була!, ой!, вибачаюсь!, з поліцією. От цікаво, якшо хтось, "замінує" якусь "хатинку" , якогось можновладця, він що, бєдолага;буде змушений ночувати на вулиці?, поки "спєци" будуть шукати вибухівку?, чи "спеців" пошлють на йух?, насправді цікаво.
Вже і по телебаченню кажуть, п'єтіни піарщікі , щось занадто перемудрили з ціми замінуваннями, може вирішили віджати ?, і хто меліціонерів вижене?, коли вони вибухівку шукають?, (в поліцвю тільки патрульних набрали, а інші то ще міліція, до поки не пройдуть переродження в поліцейського нового зразка).

Востаннє редагував rubolov: 17.11.2015 о 16:04.
rubolov зараз поза форумом