Цитата:
Допис від corzza
По крайней мере теперь понятен лидер за которым пойдёт народ.
К сожалению, это понятно не только нам.
|
Ты иногда такое пишешь, что то ли плакать, то ли смеяться ,
за ним можно пойти только в в 1917 год .
Цитата:
Свою ж позицію я озвучував неодноразово в багатьох інтерв’ю: насильство – це крайня форма спротиву; поки не використані всі політичні мирні методи впливу на існуючу владу, йти шляхом державного перевороту і ліквідації існуючого владного режиму неможна, тим більше в умовах зовнішньої агресії сатанинської московської імперії та неготовності українських націоналістів до взяття максимальної повноти влади в державі.
Не всі мої побратими згодні з цим… Я їх розумію і не виключаю, що помиляюсь в оцінках та висновках. Але позицію свою зараз не зміню: треба максимально розбудовувати організаційні структури, постійно розширяти коло прихильників ПС, проводити роботу в державних управлінських структурах, ЗСУ, СБУ, МВС, СЗР тощо, виявляючи людей, які здатні, при приході націоналістів до влади, провести революційні зміни та швидко і якісно покращити як стан народу, так і держави, зробити Україну геополітичним фактором та дати перспективу нашим дітям і онукам.
|
: "...позволяете себе с развязностью совершенно невыносимой подавать советы космического масштаба и комической же глупости "
профессор Преображенский