Люди добрi, вкотре пiдiймаеться тема закриття гiлки. А якби ви знали якоi ваги вона значить для людини котра не мае змоги написати букву "i" з двума крапками тому що живе в росii.(щоб написати "i" перехожу на англiйський регiстр) Звичайно новини можна черпати з рiзних джерел, i я маю змогу дивитись i "Громадське TV" i iншi украiнськi ЗМI. Але я починаю свiй iнформацiйний день з общалки Грота. Тому що тут спiлкуються люди-рыбалки, близькi менi по своiй сутi, тому до них найбiльша довiра.
Що касаеться будинку профспiлок... Я мав змогу "бути" на Майданi дякуючи тiльки веб камерi котра там стояла, до того часу поки ii не спалили. Вибачте, не дай Бог там зараз буде якесь кафе.... не буду писати що саме, але я вже лiтня людина i маю держати вiдповiдь тiльки перед Господом.
Багато хочеться сказати... наприклад вiдповiсти тому утирку котрий "кипятком сцяв" побачивши рекламу 4G в Екатеринбурге, та iншi "достижения". Найприкорнiше те що в гiлцi починають собачитись мiж собою. Розумiю на те, що люди однаковими бути не можуть... повчати не
маю права. Ще хочу сказати таке: З початку Майдану загинуло дуже багато людей, моiх рiдних Украiнцiв, Царство iм небесне. Але якби не iхнi смертi, то загинула би вся краiна, з усiма живими. Те що було до Майдану - це не життя. Слава Украiнi!!!
|