Перегляд одного допису
Старий 15.10.2015, 11:31   #551
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Жерехи,жерехи ...

Вчора поїхав за судаком,але спіймав його,річкового "соловья-рАзбойнІка" ... Ну от захотілося йому зеленої приблуди спробувати на смак,а,можливо,червоний гачок свою справу зробив ?! (Думаю,інтернет-риболови протягом зими декілька теорій своїх висунуть,потрібно буде лише запитати. )
Я знаю чому він клюнув,маю свою теорію:бо я здер плівку з ручки дороблюваної Сашком "Мансом" ручки Ауріги Нуово. Так що здирайте плівки з ручок спіннінгів відразу.
Щодо спіннінга,то вище всіх похвал-мегачутливий,кидає класно,вчорашнього жерешка вагою трошки більше 2.900 кг (вибачення за неякісне фото з невитягнутими руками) взяв без проблем+задоволення несамовите від виважування. Речення для тих,хто любить дивні питання про перегруз:ця Ауріга і 17 грам жбурляє в "даль сІнюю",якщо в голові сіра маса паралельно підключається.
Окреме спасибі Саші за коркову ручку-в тебе дійсно золоті руки.
Один форумчанин питав чому на попередніх фото морда в мене синя:змерз чи почав синіти від алкоголю ?! Тоді фото такі получилися,але все одно про всяк випадок і,щоб більше такого не було,то,скориставшись вчорашнім сонцем,трішки позасмагав під час сильного вітрюгану,який дув цілий день.

[[Ссылки только членам профсоюза. ]

CIMG1894.jpgCIMG1900.jpgCIMG1903.jpg
Dohtur78 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
34 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей