Перегляд одного допису
Старий 19.07.2015, 10:14   #363
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Вчора поїхав на рибалку туди,де люди не ходять. Вірніше,не на рибалку,а на тренування по джигу,в якому я трохи профан,і,щоб відкрити та більш-менш ознайомитися з новими місцями для осінніх рибалок. А підхід до вибору місць в мене однозначний—туди,де торбешників та "кульочників" мінімум,або взагалі немає. І що ви думаєте,знайшов такі місця,правда їхати треба 230 км в один бік,але то таке.
Щоб дійти до ріки потрібно спочатку пройти зо три кілометри,а після подолати метрів 500 непролазних хащів,замурзався,як свиня,все тіло подер,поколов будяками,попік кропивою,але "ми далі йшли,ніщо не спинювало нас" !
Довелося виконувати безліч прийомів з паркуру,але потім ... КРАСУНЯ-РІКА ! А в ній багато риби,як з'ясувалося,бо все бачив своїми очима. І та риба на мене та на мої приманки вчора просто "чхати хотіла",але я не здивувався,бо на її місці будучи,так само жерти не хотів би в 32-градусне пекло,а тим паче якісь там силіконові херовини. За 11 годин заробив аж три нереалізованих покльовки !
Але все це дурниці,бо основне завдання виконано на тверду четвірку (по 5-бальній шкалі):мегакласні (реально) місця знайдено,риби там ДУЖЕ немало,в джигу потренувався на славу,КК51-надзвичайно класна катушка,при допомозі якої комфортно працювати джиговими оснастками вагою від п'яти грам,і це в стоковому виконанні!!! (про тюнінговий варіант годі й говорити),за цілий тиждень виконав норму по ходьбі,пролазивши кілометрів 15. Все інше восени розповім ....

[[Ссылки только членам профсоюза. ]
Dohtur78 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
22 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей