Цитата:
Допис від Arey
А можно по подробней о палочке , под что заточена ( на наш манер) и т.д и т.п.
Так как для себя так же подыскиваю бланк для небольших речек.
Заранее благодарен!
|
Цей прутик я зібрав для спроби щоб визначитися що мені треба і чи треба воно мені взагалі.

В мене не було таких коротких. В друга на рибалці брав покидати Борона скляного мені дуже сподобалося. З того що було бюджетного і доступного короткого вже і зараз вибрав МНХ теж скляний. Брав у Пуха заочно в руках не тримав, якби потряс до купівлі певно б не брав, тобто не зовсім те на що я сподівався. Планував його для вобіків, блешень близько двох грамів на малу зарослу річку по кленю. Але бланк починає працювати десь близько 4г і він не повільний, як можна було очікувати від скла, за рахунок конусу. Взагалі склопластиковий бланк має своєрідний стрій не знаю як описати словами треба спробувати, дуже відрізняється від карбону. Відрибалив цим вудилищем вже десь 5 рибалок в принципі трохи привик і рибалити можна навіть з вобіками в 2г. Закидати вудкою 137см досить зручно в тісних умовах але робити проводку вже не дуже зручно, постійно тягнешся, присідаєш. Можливо золота середина десь коло 160 см. Для джигу гадаю не підійде - не дзвінкий.