Перегляд одного допису
Старий 09.07.2015, 14:28   #189
SIDOR 1

Звідки Ви: Киев
Дописи: 506
Blog Entries: 22
Дякував: 21.984
Дякували 4.677 раз(и) в 218 повідомленнях
Цитата:
Допис від Lym79 Переглянути допис
«Звертаюсь до всіх громадян міста Черкас та Черкаської області,також довсіх кому не байдужа доля рибних запасів Черкащини, з проханням повідомляти про всі випадки незаконного вилову водних біоресурсів на телефон гарячої лінії в робочий час – (з понеділка по четвер з 8.30 до 17.15, в п’ятницю з 8.30 до 16.00) на телефон (0472) 31-02-76, у неробочий час та святкові дні – на телефон (0472) 31-09-86». Сьогодні ми разом з вами будуємо в Україні громадянське суспільство – тому особиста залученість громадян надзвичайно цінна і корисна для органів рибоохорони» – звернувся до черкащан начальник Черкасирибоохорони Дядик Д.Ю.

Телефоны я записал,но... Всё это хорошо....но плыву я мимо них в 5 утра, а предлагают обращаться "у робочий час"..... С рыбинсп у них там всё схвачено и проплачено,отдыхаю там 17 лет и каждый год одно и тоже....Как-то меня хотел штрафануть рыбинсп,разговорились...я ему - мол,чего всё сетями усыпано....? а он, мой роб день начинается с 9.00 и сейчас сетей нет...я ему....так утром раненько выпливи....а он мне...то всё Янукович виноват...короче,разговор не о чем....
Кстати,каждый день с базы отдыха Солнечная лодочник ставит сети ДНЕМ прямо возле причала или напротив вдоль заповедника...уже пару раз думал пойти и набить ему лицо,но сделаю умнее...+ставят сети с базы Здоровье и Солнечная отдыхающие(мужички) прямо в заповеднике не стесняясь никого !!!!
SIDOR 1 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
2 користувачів подякували
Lym79 (09.07.2015), Злой (09.07.2015)