Перегляд одного допису
Старий 04.07.2015, 19:16   #32
romko16

Звідки Ви: Тернополь
Дописи: 348
Дякував: 335
Дякували 1.268 раз(и) в 50 повідомленнях
В продовженні теми street fishing

Сьогодні перебирав приманки по коробочках і тому подібне, загалом наводив порядки. Найшов приманки від Аксенті і чомусь вирішив, що на них буде клювати. Розраховував на трошки більшого полосатого ніж завжди ну і максимум на щуку. За вікном десь +30, але бажання половити на незаслужено забуті, десь сховані приманки переборює здоровий глузд. Зачіпив Казару на офсет з чебурахою 1,3г. і пішов на нашу річку, або краще сказати на те, що від неї залишилось
Як прийшов, то побачив, що вода за день впала ще на добрих 30-40см.
Отож починаю ловити, метрів за 10 бачу старого, який намагається щось забагрити "чортиком" з 3 гачками, таким щось доказувати немає змісту. На 4 кидку заробляю покльовку судака, через якусь мить він на березі. Для такої водойми це досить хороший результат.

Мою боротьбу з судаком побачив старий, який промишляв поруч. Я звісно попросив його зробити фото,
якось тай получилось.

Не знаю чи це повезло, чи це просто взяв тай повірив в приманку, продовужю ловити і разом з потяжкою
заробляю ще одну покльовку, на тому кінці знову кликастий, але значно меньший.

Пізніше я поставив казару меньшого розміру і почав прокльовувати окунь, а ще через якийсь час приїхав друг з холодним пивом
romko16 зараз поза форумом  
39 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей