Вирішив виспатися, тому приїхав на водойму аж об 11-ій. Хотів щучку, але все одно, перевіряв головлині точки. На одній з них за корморановскою копією каміона виринув головень гр. на 500, зупинився на долю секунди, мабуть перевіряв чи справжній каміон, чи ні

, на вигляд підробку він не розгледів, тому вирішив перевірити ще й на смак. Проте, прибережний очерет виявився на боці риби

, за його допомогою головень втік. Прогулявся до шлюзу, нічого не клюнуло. Зі шлюзу тренувалися стрибати якісь рафтери-кайакери. Тому, щоб не зловити одного з них, премістився трохи нижче бурла. Помітив, що головлики їдять з поверхні, поставив саморобний краулер, через кілька холостих клювань головня-тюльки, на черговій проводці зловив одного розміром з долоню. Потім пару клювань на саморобного воблера-коника, але холостих. Потім пійшов дощ.
Перечекавши дощ, пійшов назад. По дорозі твітчив і джигував, по черзі, звичайно ж. На виході з чергової ямки, зловив щучку, (манс шед білий з чорною спинкою, головка 3.5гр.) , щучка грамів аж 300. Судача ямка мовчить, тільки забрала собі предатор на офсеті і 5гр.вухастик (ах Паша, Паша, почєму ти нє со мной(С)Шевчук"Хіпани"), мабуть судачки під літо розійшлися по руслу, шукати кращої долі. А я поїхав до дому.
Так як був день захисту дітей, а він, я думаю, розповсюджується і на риб`ячих дітей, то вони, крім переляку і невеличких незапланованих отворів в пащах, не отримали серйозних пошкоджень.
Фоток не прикріплюю, по причині фігової якості (правило №1 справжнього фотографа - нікому ніколи не показуй своїх фоток

).