Перегляд одного допису
Старий 02.06.2008, 18:22   #931
skywalker

Звідки Ви: Боярка
Дописи: 636
Дякував: 2.697
Дякували 1.036 раз(и) в 209 повідомленнях
Неділя, 1-ше червня.

Вирішив виспатися, тому приїхав на водойму аж об 11-ій. Хотів щучку, але все одно, перевіряв головлині точки. На одній з них за корморановскою копією каміона виринув головень гр. на 500, зупинився на долю секунди, мабуть перевіряв чи справжній каміон, чи ні, на вигляд підробку він не розгледів, тому вирішив перевірити ще й на смак. Проте, прибережний очерет виявився на боці риби, за його допомогою головень втік. Прогулявся до шлюзу, нічого не клюнуло. Зі шлюзу тренувалися стрибати якісь рафтери-кайакери. Тому, щоб не зловити одного з них, премістився трохи нижче бурла. Помітив, що головлики їдять з поверхні, поставив саморобний краулер, через кілька холостих клювань головня-тюльки, на черговій проводці зловив одного розміром з долоню. Потім пару клювань на саморобного воблера-коника, але холостих. Потім пійшов дощ.
Перечекавши дощ, пійшов назад. По дорозі твітчив і джигував, по черзі, звичайно ж. На виході з чергової ямки, зловив щучку, (манс шед білий з чорною спинкою, головка 3.5гр.) , щучка грамів аж 300. Судача ямка мовчить, тільки забрала собі предатор на офсеті і 5гр.вухастик (ах Паша, Паша, почєму ти нє со мной(С)Шевчук"Хіпани"), мабуть судачки під літо розійшлися по руслу, шукати кращої долі. А я поїхав до дому.
Так як був день захисту дітей, а він, я думаю, розповсюджується і на риб`ячих дітей, то вони, крім переляку і невеличких незапланованих отворів в пащах, не отримали серйозних пошкоджень.
Фоток не прикріплюю, по причині фігової якості (правило №1 справжнього фотографа - нікому ніколи не показуй своїх фоток).
skywalker зараз поза форумом