Перегляд одного допису
Старий 09.06.2015, 10:33   #4781
zDIOz

Звідки Ви: Київ
Дописи: 260
Дякував: 60
Дякували 139 раз(и) в 98 повідомленнях
Цитата:
Допис від busik1993 Переглянути допис
Дякую! Я мабуть і куплю кітайця . Зараз в інтернені пошарю , почитаю про хайбо смарта відео подивлюсь тай буду собі заказувати . Підкажіть ще будь ласка хайбо смартом ловити воблерами такі як магсквад115 сп і орбит 110 буде комфортно ловити?
на харспіні є окрема гілка присвячена цим котушкам але там є дуже предвзяті відгуки або віртуальні думки та здогадки. тотбто почитати варто але сприймати інформацію тільки ту яка подобається ;-)))
Для вашої задачі підійде і проблем не буде ніяких. Скажу за себе - я не дуже люблю (читати як "дуже не люблю) центробіжні гальма але в реалізації абу та хайбо вони дуже і дуже (на мою думку). нещодавно товарищ дав половити стідом 51 - я був м'ко кажучи вражений співвідношенням ціни, якості та можливостями. Ваши задачи перекриє с запасом. Єдине то я б брав не 51 а 101 та мілку шпулю і можливо смарт (це з двома шпулями) і в вас за 2500 грн буде комплект з трьома шпулями різної глибини. Стокові шпулі приблизно однієї ваги і впевнено будуть працювати від 5 гр. (навіть 3.5гр по джигу) та мілка шпуля (додаткова) буде вам для "ювелірки" :-) (там легко від 2гр хоча мені здається що можна і нижче опуститись але будуть вимоги до вудилища).

п.м. Да, як це не дивно або смішно, під цю катушки, якщо забутись що це "китай" та не дивитись на дивну назву, хочетсья вудку не з бюджетних :-)
zDIOz зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
busik1993 (09.06.2015), pikehunte100 (09.06.2015)