Админ Грота
Звідки Ви: Вышгород-Киев
Дописи: 4.251
Дякував: 9.695
Дякували 11.471 раз(и) в 1.791 повідомленнях
|
Татуся Бо
Цитата:
Лайфхаки запоребрикові.
На старому робочому аккаунті у мене странний контент в стрічці, багато хто із мордора. І я до забану якось не дуже туди і заглядала, а це довелося скористатися.
Так там отак утром заходиш а лєнта тобі пише "Нагуй буржуйскій ботокс, всєго ліш картофельний крахмал і у вас не ліцо упругая жопка"
Або от іще... "78 способов вєрнуть жизнь порваним капроновим колготкам". Я колись, в часи навіть не економії а такого життя, що капронові колготки то уже вєчєрній гардероб, славилась тим, що вміла непомітно зашивати стрєлки. Глянула, а там... Дєлаєм на мєстє диркі узор, зашиваєм волосамі і шйом вєчєрнєє платьє із старих колгот...
А оце недавно."Узнайтє как сохраніть разрєзаний авокадо в тєчєніі двух мєсяцев", це шо за заповіді юного ніщеброда? Це тіки я не понімаю нагуя хранить авокадо 2 місяці? Та ще й розрізаний? Тоість ви такі получили получку, пішли на базар купили авокадо, лимон, олію капперси чи шо там іще, розрізали, витягли кісточку, вткнули її рости рядом з помідорами, рождьонними даби умєрєть, а тоді такі ззіли під вороніних половинку, а другу половинку на будущеє, на длітєльне хранєніє, вдруг гості прийдуть, а в мене тут хуяк і авокадо єсть. Ага не те шо в тебе огризок калбаси "останкінської", а ціла половинка авокадо...
Із цієї ж серії, там пишуть як вєчно хранить банани, помідори і остальну їжу, яку прийнято їсти свіжою і смачною. І от значить через дві тисячі років, британські учоні знаходять мумію вашого кота на розкопках хрущовки, а там свіжі пахучі банани із екомаркєта. Британські учоні плачуть і кричать "ВТФ, Карл?!"... ужас.
Зустрічала іще лайфхак, "нє вибрасивайтє стариє штори, сшейтє платьіце".
І "как із старого надоєвшего мужа сдєлать сексуального красавчіка".
Але найбільше мене вразив способ превращенія сиру костромського в пармезан. Вони так і пишуть - нічем не хуже.. Там треба було той сир довго в якусь юхню загортати, сушити на подоконнікє, "обєрєгая от мух" і потім коли він висохне його обтерти вєтошью і добавлять в блюда і буде чисто тобі як пармезан. В отзивах, я, коли втрела сльози, побачила такий комент "Спасібо дєвчоночкі за рєцепт, получілось отлічно, прєкрасний модний сир, додавала в макарони, муж просіл добавку, от тово європєйского нічем не отлічаєтся, токо в том одна хімія, а ето же свойо натуральное". Я тоді терла свій пармезанчик, спасіба Свєта, в карбонару і плакала... сльозами.
Важко їм дєвочки, тяжко... а коменти почитаєш так вобще...
Як казала моя бабця, "всрався та не здався", піду їм щас напишу як с помощью каніфолі, клєя момент і етілового спирта з водой із зливного бачка, можна зробить пристойний кубінскій ром.
|
|