Рибалка на 1,5 год.
Доброї ночі, пишу пізно тому, що після риболовлі приступив до поклейки обоїв у товариша аж до пізньої ночі. Хоча ця робота була запланована ще з ранку й про рибалку ніякої думки й не було. Але плани змінилися й заплановане перенесли на 14:00. Помотавшись по справам до 12:00 думаю, що робити ще 2 години? Довго не роздумуючи за спіниннг та й в авто - за 10 хв. я вже на березі домашнього водойма. Зустрічаю на озері трьох своїх знайомих (таких же схиблених на цій справі - рибаків), потеревенивши два-три слова що, да як клює, починаю й собі ловити. Погода не дуже радувала - пориви вітру та похмурі хмарам, наче ось-ось піде дощ. Почав я з 2 гр.+черьвячок еле нічого, тому вирішив повператися в різні форми ракоподібних. Я в цьому й не погадав - почалися покльовки та на одний з проводок на AZURA Joy 1.9" Green pumpkin відчуваю легкий "тик", відразу рефлекторна підсічка й 1,3 кг судачок вже на фотосесії. Трішки оговтавшись від приємних емоцій лунає будильник - потрібно вже вирушати. Так й пройшла неочікувана й швидка але результативна рибалка сьогодні. Всім гарного відпочинку й приємних трофеїв.
|