Перегляд одного допису
Старий 01.09.2006, 16:10   #495
Орёл

Звідки Ви: Казатин
Дописи: 43
Дякував: 0
Подякували раз у одному повідомленні
ШАНОВНИЙ ИНЕ
як би це правельно висловити свою думку після дня народження бо в голові ніби рій сів
1----------------------------------------------------------
Є катухи типу аля середній клас від дайви та шимано (100-250 У.О.)
от а шимано мене коробить в даному класі за....ські люфти чого не зустрінеш в дайви нових серій 2006 року. Блін в китайській ріобі вони меньші чим в шимано в цьому ціновому діапазоні шо дуже злить. Невже пр людські не можна було зробити. Чесно кажучи до весняної виставки цього року теж припадав на шимано але після того як покрутив девайси від дайви з шестернями діджер вони мене сильно підкупили. Я не спорю може в премєр-лізі шимано луче грає але це не моя ліга на даному етапі. Як людина яка сідала на хижака ше з нєвкою і лєнєнградським прутом у мене остався ше такий атавізм як витянути рибку за допомогою катушечки при цьому не дуже упражнятись в викачуванні (скажіть мені хто без гріха - і хай той ктине в мене камінь ) і дайва в цьому виграє на порядок в шимано. Може шимано справиться і викене на ринок по адекватній ціні Клавки чи СОЛ шось подібне тоді можна буде говорити про шось в середньому діапазоні.
2----------------------------------------------------------------------
Як любитель Г.луміса підкажіть мені будь ласка ссилочки на Канадські ресурси по даному девайсу а то в мене сестра двоюрідня в канаді і по приїзді її цього літа на рідну неньку Україну ми з нею довгими літніми вечорами обговорювали спосіб доставки на Україну даних девайсів але так і не договорились до чогось.
Шо я знаю це як їй переправити гроші а як доставити товар до мене вона не знає хоть там мешкає вже більше сіми років вона посилок ніяких не робила в наші края. Мо хто крім Вас скаже алгоритм отримання звідти товару (типу як дарунок) а може ви знєте ??
3------------------------------------------------------------------------
парадокс !!!
на сайті Г.Луміса не найшов бланк s842-2 в ІМХ векрсії хотя на кабеласі він присутній. Як таке може бути нічо не розумію.
4------------------------------------------------------------------------
якшо ми візьмемо лососьві серії від Г.Луміса ми багато найдемо палочок з ІМХ карбоном я не говорю вже про GLX більше 7 футів ??? А може даний карбон там і не потрібен
Орёл зараз поза форумом