Тема: Газ на ПЛМ
Перегляд одного допису
Старий 21.05.2015, 21:10   #11
Оzzy
Pasha

Звідки Ви: Київ.
Дописи: 17.019
Дякував: 5.238
Дякували 17.372 раз(и) в 5.043 повідомленнях
Цитата:
Допис від goga Переглянути допис
Ооооо, я згадую як починали ставити газ на авто , скільки маханіків кричали що всім тим моторам буде кирдик , як їх страшенно сушить , змазки не вистачає ну і т.д., і нічого , газ ставили , технологіїї вдосконалювали і маєте , навіть автовиробники з заводу встановлюють гбо на свої авта.
Это все великолепно и прекрасно, только я ни слова про именно эти "минусы" не писал.

Если Вы знакомы с проблематикой установки газа на ПЛМ (не одногоршковые малосилки-дырчалки, а более взрослые собратья, с постоянными рабочими оборотами 5000-6500) - будьте первым, пионером так сказать, поверьте, если все получиться, от клиентуры не будет отбоя!

Цитата:
Допис від goga Переглянути допис
Що говорити , генератори і ті вже йдуть з комбінацією газ/бензин , такщо встановлення газового обладнання на плд думаю не загорами , питання недалекого майбутнього.
Это вопрос уже сегодняшнего дня. Лень искать ссылки - иппоны делаю газо-масляные баллоны, для 2т двигателей кстати - поставил баллон, как в газовую плиту - и поехал. Мало этого - и малосилки делаю соответствующие, именно под эти газовые баллоны...

Востаннє редагував Оzzy: 21.05.2015 о 21:28.
Оzzy зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням