Перегляд одного допису
Старий 14.05.2015, 23:15   #6934
Саня ZP,UA

Звідки Ви: Запоріжжя-City
Дописи: 2.992
Дякував: 2.665
Дякували 13.082 раз(и) в 2.796 повідомленнях
немного армейского юмора ...

Ольга Грановская
14 ч. · отредактировано ·
З дозволу бійців.
Роскажу одну реальну історію з фронту, хто ще не чув.
Понаставили хлопці ростяжок проти сепарів. Десь вночі чують- бабах! Побігли, а там кабанчик підірвався..Вірніше кабаніха із дітками...жалко... Жалко тваринок, але що робити? Загинули вже... А у хлопців іжі мало. Чого м`ясу пропадать? Один величезний хлопець з Карпатських, мабуть, гір, взявся його освіживати. Шкурку зняти та на шматочки порізати до борщу... Опитний, мабуть, селянин, обмотався якойсь тряпкою, з голим торсом, щоб не обляпатись, ямку викопав, требуху туди полну яму накидав, вепря на шматочкі ріже файно ножом, та в горки складає.
Але тим часом розвідка спіймала російського вояку "у відпусці", котрий "знав", що попав до "кровожерливих укропів, що дітей ідять"...
Ось ніч. Ведуть вояку до табору. Підходять і той бачить таку картину.
Стоіть величезний бугай весь у кровіші, поряд огонь горить, живописно так горить... А той бугай весь у кровіщі по плечі, із ножем у руках, на фоні полум`я...побачив своіх та каже:
-Хлопці, та я вже не можу! Так заморився його потрошити....Я вже його різав різав, а ще тих малих різати (на маленькі тушки кабанят у кущах в темряві киває)...

Що тут сталося з російським воякою....
Здогадуєтесь? Отака вона відпустка. Штани довелося прати вояке.
Потім правда того полоненого борщем із тим кабаном проклята хунта.
https://www.facebook.com/OlgaMatveiy...vskaya?fref=nf
Саня ZP,UA зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
Dvorman (17.05.2015), eva (15.05.2015), Tsar (15.05.2015)