сталась оказія і попав я на свою домашню прикарпатську річечку

(35хвилин і на місці) відрибалив дуже добре

чомусь отримав неймовірне задоволення від процесу. Чи то через те що день почався з композиції файної групи Діп Пурплє Soldier of Fortune, чи то через те, що клювання були різноманітними і дуже жвавими, не суть

День видався напрочуд файним. На жаль з ранку підвів олімпус

не вмикався гад, тобто вмикався але екран був чорний, (кришечку знімав

) карочє фотик лишив в машині, взяв з собою відеореєстратор
Отже на першій же ямі, запустив александру в правильному "цвєті", і з першої проводки її торкнув і не один раз лобастий десь за 600грам, нажаль бранія були холості, а так як я стояв на кручі як фраєр, він звісно ж мене помітив і розвернувся, і більше не виходив. З другого забросу на ту ж александру сідає голавлик грам 150. Карочє яму я покинув, ну їх нахєр тих головнів. Пішов в гору. Рівень води надзвичайно низький, вода дуже прозора, і дуже діставала зелена трава, карочє навіть рідж в більшості місць начіпляв на себе траву, за що його приходилось постійно "наказувати" ляпасами об воду. Це мені досить швидко остогидло і я перемкнувся на коливалки. З коливалками процес пішов жвавіше, і навіть задався тон на саму техніку проводки, яка полягала в постійному дрібному посмикуванні, так наполегливо і проловив цілу риболовлю
Першого потоковця взяв на швидкому тягуні, спрацювала івілайнівська чорно-золота влайдюха. Потоковець був грам 300-350, виявився дуже впертим, зробив 3 дуже ефектні свічі, 2 спурта довжиною десь 5-7метрів, потім вперся в камінь і там посидів хвильку, карочє всі його потуги не дозволили йому відвалити, що придало мені неабиякої впевненості в результаті. Відповідно я вирішив перекинути його через камінь, ну і звісно там він і залишився

карочє пошив мене в дурні.
Потім була ділянка річки з одиночними браніями холостими, але я вперто ломився на зимову точку

Виставився, і перші ж проводки показали що риба присутня, тобто потоковець стояв на повільно плинучій канаві, правда вже тяготів більше до каменюк. Вообщем там я зловив спочатку дрібненьку, грам на 100, потім були особини грам по 300.
Дьорнув я на цій зимовій ямі ще 1 чи 2 потоковця, один був явно близько 400грам, і пішов вище.
Далі було ще краще, спочатку я отримав клювання стандартного потоковця, потім не сходячи з місця беру потоковця грам 200, правда якийсь покоцаний з відгриженим хвостом і плавниками, і на череві якісь дефекти були (потім викладу фото з реєстратора).
Помічаю що саме біля бетонних опор невеличкого мосту річка надзвичайно перспективна (дуже змінилась після минулого року), піднімаюсь ще чуток вище, виставляюсь і з першого забросу з під каменюки вилітає потоковець, так як каменюка була від мене не більше 2-х метрів, а потоковець був дуже близько до півкіла

ну 400 там точно було, можете уявити що я відчув, карочє він все таки зійшов, браніє і чуток виважування на відео в кінці опусу

потім з під того ж каменю вилітає потоковець менший, але як "ціпоне" на "короткє", карочє цього я взяв

, взяв коли від тюльпана до ріджа було сантиметрів 80, не більше. Потім я відео перестав знімати і пішов ще вище, бо в цій точці як не дивно браній більше не було, а от на наступній, не сходячи з місця я дьорнув ще 4-х потоковців, правда жодного не дотягнув

всі були за 350грам
Вирішив закруглятись і йти назад. По дорозі зупинився на "зимовій точці", і дьорнув останнього стандартного пструга

Подумав ну всьо, точно вже хватить, і пішов до авто, правда була ще думка зупинитись в селі, біля мосту, там теж дуже "зачьотна" місцина. По дорозі побачив закинутий екран, заліз зняв порізав і викинув корчі. Коли ліз знімати той екран, розвідав дуже гарну яму, я за неї геть забув, вже потім згадав що на одній з рибалок в тій ямі сидів потоковець півкілушний, зійшов на виважуванні

По дорозі перший раз за декілька років зустрів "конкурирующую фірму" в особі гавріли просунутого, який ловив на вертуху, і складував форель в кульок за спиною, карочє урод. Він мене зупинив спитав як справи, кажу що 2 голавліка і одна бистрянка (не збрехав, бистрянку взяв теж на ріджа

) Судячи по його пиці він був дуже розчарований що я вже вертався, а він тільки піднімався, при тому я йшов голосно, бо побачив його завчасно і старався наробити багато шуму, карочє майже як ведмідь полюючий за лососем

почті шо

Все рибалка закінчилась і я радісний поїхав назад.
p.s. фоток не буде

а поганеньке відео з реєстратора можна глянути. Відео підтверджує моє переконання що потоковець риба перших пяти проводок, звісно при умові що рибак знає річку

Тому рахуйте проводки
p.s.2. зловив мабуть до 10 потоковців, а разом мабуть було десь до 2-х десятків виходів і клювань.
https://www.youtube.com/watch?v=DlauARlrzJ8