Перегляд одного допису
Старий 12.05.2015, 22:21   #1054
Viktor_Siruk

Звідки Ви: м.Славута, Хмельницка обл.
Дописи: 113
Дякував: 932
Дякували 325 раз(и) в 18 повідомленнях
Всім привіт! Кілька слів про сьогоднішню вилазку на головня. Вискочити на річку (на Горинь) вийшло біля 16.00 год. від мосту біля монастиря і до впадання р. Утка в р. Горинь. По дорозі зустрів кількох головлятників (з їхніх слів ловили і на сир, і на курячу печінку, і на черв’яка) – все по нулях, що «вселяло величезного оптимізму». Але не втрачаючи надії обкидаю перспективні місця (в моєму розумінні це межі течій, входи та виходи з перекатів, під кущики тощо) усіма приманками, які маю в арсеналі. Після одного з поворотів русла через «полярики» бачив вихід за Смітовським Каміоном чогось не слабого (думаю напевно, що жереха), який пройшов за вобом, однак не вдарив. Боже, що я йому після цього не пропонував (мабуть хотів він вареників).
Десь біля 18.00 вдалося вговорити головника на маньячку, на око біля 200 грам! Як я скучив за цими ударами «віддай спінінг»! Кинув блешню попід берегом – кілька оборотів – і лупась!

Перейшовши буквально метрів з 20 вниз по течії, заброс ідентичний попередньому і знову – лупась – є головник, аналогічний першому, на ту ж маньячку!

Ще один удар заробив, однак риб не засікся. Відкрив купальний сезон сьогодні (зачепив блешню за очерет (блін мулу по самі яй..я), на цьому завершив рибалку. Якою залишився задоволений! Рибу бачив, свою дозу адреналіну отримав, вода вже тепла! Отаке! Всім НХНЛ! Рибка відпущена! З пов. Віктор
Viktor_Siruk зараз поза форумом  
19 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей