Перегляд одного допису
Старий 09.05.2015, 20:22   #1071
e$tet

Звідки Ви: Київ "Не стидайся – то твоя земля Не стидайся – то Україна Добре там є де нас нема..." (Скрябін)
Дописи: 1.111
Дякував: 5.118
Дякували 10.352 раз(и) в 647 повідомленнях
Цитата:
Допис від Красный Переглянути допис
Прошу прощенья за много букв.Трезв, накипело просто.
Прекрасно тебе розумію, та буває і зовсім навпаки. Все що розповім нижче - із власного досвіду.
Є в мене недалеко від дому один ларьочок, непримітний такий. Здебільшого, нічого толкового там немає, та іноді заходжу якусь дрібницю купити. Один з продавців раніше завжди дивився й розмовляв зі мною як...з нікчемою, гадаю, так само із іншими. Це викликало тільки усмішку і, купивши те за чим прийшов, просто біг далі по своїм справам. І от, одного разу, вибрався на місцеве озеро. Бачу картину: цей горепродавець намагається "втюхати" якийсь там спіннінг клієнту, влаштувавши такий собі тест-драйв Ще й став на точку де окунь завжди ловиться Я тихенько собі став поруч і давай лупити окунів один за одним. Після десятка вирішив йти геть, бо косі погляди нашого герою, здавалося, зараз дірку в мені пропалять Через декілька днів знову мусив зайти до того ларьочку...і опа!..за прилавком знову він. Тон розмови став зовсім іншим, задавав купу питань...
Все це до того, що у кожного у голові свої таргани. І залежить відношення до клієнтів, на мою думку, виключно від конкретної людини...
П.с. Спіннінг він так і не продав
e$tet зараз поза форумом  
6 користувачів подякували
alexyat (11.05.2015), Arte (09.05.2015), BUH (10.05.2015), LevChandr (09.05.2015), yray (10.05.2015), Ліквідація за власним бажанням (11.05.2015)