Цитата:
Допис від Andron
ИНЕ. Игорь, так ты ж не договорил жеж ж...  Думаю твой пост касается нового магниевого Твина 1000 размера - бесконечно невесомого, бесконечно плавно-бархатистого и бесконечно недосягаемого для рядового спиннингуя  Так я ж такими не ловлю, вот и талдычу, что лучше Экзиста для себя ничего еще не видел  В Шимане признаю пока лишьТвин ПиДЖи, ЭйчДЖи, но вес же нелюдский. Стелла хороша, не спорю, но уж дорога сильно как для своих возможностей. Что в зачете - 2-4 модели у Шиманы против 5-10 у Дайвы ?
НАсчет правильной катушки недавно, где именно, уже не помню, прочитал фразу, которая мне очень понравилась - "катушка должна быть похожа на бульдога - большая голова и небольшое тело,... но не наоборот" :-)
НАсчет неоднозначности согласен.
|
-------------------------------------------------------------------
Цілком згоден з Андроном
по параметрах ціна якість в СЕРЕДНЬОМУ ряді катушок по моєму Дайва переплюнула Шимано но це моя власна думка і я не претендую на роль великого гуру (просто дайва більш подобається- ті моделі які я держав в руках тобто середній діапазон ).
З палок за такими ж критеріями мене трясе в наркомановскій ломці від Г.Луміса але це як на мене. бо на Клавку або СОЛ грошики віділити можу (зібрати тіпа по капельках за рік) а на Гаріка потрібного карбону в бюджет грошенят не можу втиснути.
У мене молода сім'я ОДНАКО. І живу на переферії (не Київська зарплата)
булиб вони за такими цінами як на кабеласі балакати б легше було
P.S.
Панове кидайте курити в середньому пачка цигарок 2 гривні а в році 365 днів

Помножте будьласка

може для когось це смішно але копійка як кажуть рубль береже
------------------------------------------------------------------
Подивіться чим багаті європейці ловлять там до них магнієві твіни 2006 на масового покупця явно не розщитані при їх то зарплатах !!!!!!!!!!!