Вчора Гореничі не просто принесли ще одну порцію чудового настрою й нові незабутні враження, а й подарували кожному по приємному бонусу

Та про все по порядку.
У четвер ввечері дзвінок Володі зі спонтанною пропозицією. Ну як же можна відмовити Майстру

Ми люди прості, "безколісні", й тому на водойму приїхали опів на восьму, тим паче що поспішати нам в цей день нікуди - бронювали сектори на весь день

Вранці на роздачу "слоників" ніхто не розраховував, та зубата була іншого настрою. Як круто було втрьох синхронно діставати по щуці
Ми з дружиною ввідали перевагу тестуванню силікону - альтернативам, які стануть заміною для більш дорогих японських приманок, адже деякі з них після поїмки вже двох пятнистих красунь просто стають непридатними до експлуатації, а враховуючи сьогоднішні ціни....

Володя ж упирався у свої саморобні вобчики й джерки - не даремно

Трохі згодом, Вікторія віддала перевагу, вже улюбленій, Beit Breath Mosya 2, за що не перших проводках й була нагороджена першим в житті достойним трофеєм

Радості було!....а от мене почала муляти хоч і біла, але заздрість

З'явилося просто неподоланне бажання зловити кликастого, та все ніяк

Були кльови, які, я зі 99%-вою впевненістю, можу назвати судаковими, та то чи не міг просікти чи просто так виходило - закінчувались сходами.

Одного навіть бачив - невеликий, грамів 300-400, але уперся у сітку коло берега й, махнувжи хвостом, сказав бувай.
Тим часом, цифри на лічильниках росли з неспинною швидкістю. Дружина взагалі не відставала

Що вже казати про Майстра

І тільки ближче до вечора мені таки посміхнулась фортуна

Володя, судячи з усього, вирішив, що без бонуса до дому ніхто не поїде й вплупив хайку за двушку (це для тих хто каже, що крупної щуки тут не має

)

У мініатюрах є фото робочих цього дня приманок - моїх з дружиною і Володьки. Його кренк і сам потестував, скажу відверто - бомба! У період слабої акивності зубатої приніс 3 хвоста за 3 проводки! Респект і уважуха! Хочу й собі такий))) Результати - на лічильниках. Мій, вже традиційно, чорний, дружини - білий.
Володі величезна подяка за душевну компанію, Адміністрації - за можливість з інтересом і користю провести час! Всім НХНЛ!