Заборона куріння в громадських місцях (зокрема на спортивних майданчиках) регламентується Законом Україні №4844. Так, як ми проводимо ЗМАГАННЯ зі спортивної ловлі, то маємо всі підстави називати Русанівський канал "спортивним майданчиком" на період проведення змагань. Ми ж обмежуємо доступ сторонніх у сектори, вводимо спеціальний режим користування даною територією на час проведення турніру. Це як вулиці Монте Карло під час проведення Гран Прі Монако. У будь який день це вулиці, на час перегонів - це спортивний майданчик.
Куріння під час змагань з риболовного спорту заборонене рішенням Президії ФРСУ та Президії КФРС (відповідні документи можна пошукати в інтернеті). Правила проведення змагань з конкретного виду спорту, рівно як і Положення про конкретні змагання не регламентують це питання і не можуть регламентувати, так як воно вирішено законами і рішеннями більш високого рангу. Особисто я, у якості віце-президента КФРС буду вимагати від суддів дотримання цієї позиції і суворого покарання за куріння в секторах. Навіть якщо "буде узгоджено до старту". Ми - спортсмени і не повинні подавати поганого прикладу дітям. Чи ви збираєтесь подискутувати на цю тему?

П.С. За своє запізнення я вибачився перед Головним суддею змагань. Мабуть варто було перепросити спочатку у Микола05, який почуває себе як мінімум на Микола07, а то і більше. Але у будь-якому випадку факт запізнення на реєстрацію не впливає ні на мою позицію, ні на факт заборони куріння під час спортивних змагань. Але дякую, що нагадали.