Несподівано для мене, починаючи з минулого тижня, старший брат почав задавати дивні питання. Дивними вони були через те, що стосувалися спіннінгової ловлі, а от до цього дня він абсолютно не цікавився рибалкою, якщо не враховувати шкільний вік. Тоді ми в селі днями просиджували на ставочках тягаючи карася

Ну думаю, аби не відвадити його цікавість, однозначно платне озеро і те в якому справді багато хижака. Переглядаючи всі звіти вибір однозначно пав на "Рыбное Место - Гореничи".
Півтори годинки кочування по громадському транспорту і ми таки на місці. Варто зазначити, що з Києва добиратися досить таки зручно. Пішої ходи - мінімум. От і чудово, по березі набігаємось

Збір, невеличкий інструктаж і вперед, за адріналіном та незабутніми враженнями.
Зубата не заставила довго чекати і перші хвостики у заліку.

Десь до 14 00 лідерство тримав Manns 1" у відомому кольорі. У переривах між "тренінгом" початківців інколи встигав і я щось упіймати

Навпроти нас дістають гарну хайку на вигляд 2-2,5 кг.

Піддивляюся - воблер. "***###!!! - нема у мене з собою воблерів на щуку. Переглядаю арсенал...ага, а як що до....тремора! Що правда страшунвато відірвати таку кльову цацку... а ця сітка металева коло берега....нічого, шампанське все одно не полюбляю

З другої проводки є

Звісно не двушка, але...Знімаю, бо ну його нафіг.
І тут як відрізало

Ну нічого, перекус і знову в бій.

Перебір приманок і зміна місця таки дає результати

У брателли клюваки майже на кожній проводці - аж сяє від щастя

Ну де ж крупна риба? Все! Ніяких компромісів. 3гр, Swing Impact Fat 3" у улюбленому кольорі... Є!!!!! Несподіваний трофей виблискує своїми чорно-золотистими боками на камеру! Є!!!

Чудовий фінал такого незабутнього дня.
Величезна подяка Адміністрації водойми. Приїдемо ще! Обов'язково!
П.с. По дорозі додому зрозумів - запитань від брата буде від сьогодні куди більше. Всім НХНЛ!