Цитата:
Допис від alexyat
дякую, забув написати що є шимано иксаже 2500.
тому я не бачу сенсу в майже такій моделі...
|
не для флейму або суперечки - якщо ексейдж "старий" то ви праві, якщо новий то позбудьтесь його. маю "старий" 2500 ра і мав можливість порівняти з сучасним - люфти та хід котушки на рівні китайця за 50 грн. мені було соромно за шимано або за те що в нас продают під цим виглядом (порівняв в гуртовії конторі не з одним екземпляром).
Цитата:
Допис від alexyat
бачу сенс в перш за все меньша передатка, наприклад 4.6:1 ...
різниця в вазі 10 грам - то до спортсменів 
якась віртуальна міцність - по мому досвіду міцності любої брендовох катушки достатньо до рибки в 10кг
|
повністю праві. Єдине - шимано в ції ціновій категорії буде ну ніяка, з дайви все таки ще щось вибрати можна. це за умови купівлі котушки.
Цитата:
Допис від alexyat
по руобі ксіма - а в чим вона краща за шимано хіперлууп наприклад? абоо там САхара шимановська в таку ціну теж?
|
я не люблю ріобі взагалі і проти них так що щоб не почались кидки какашками я промовчу. скажу тільки що можливість половити ріобами була не один раз але в мене власних риобі ніколи не було і не буде.
Власне можна було б порекомендувати з Мікадо та з Містраля недорогі але дуже гарні котушки але ви маєте вже котушку.
Не моя справа але я б підійшов дещо інакше до ситуації. Ловіть зараз тим що є. Через деякий час прийде розуміння що щось в комплекті "не те" і виникне бажання "підтягнути". Можливо ви забажаєте іншу палку в іншому бренді. Тоді вже треба орієнтуватись на палку і потім міняти котушку або навпаки. ІМХО ловити спіном за 100 грн та котушкою за 10 к грн - це трохи дивно і навпаки так само. Вудилище та існуюча, котушка як на мене, в одному класі отже на воду!
НХНЧ!