Цитата:
Допис від Вазых
Смотрю на леху100, курадо 200 и кронак 50е вроде, что лучше? Леху 100 можно за 70 баксов купить сейчас.
|
ще трохи та буде холівар на тему що крутіше, або випади накшталт: "в мене є - ловить == пвинно бути у всіх" :-)
в першу чергу треба зрозуміти що гальма зовсім різні. Дайва - це магфорси, тобто "просунена" магнітка. Шимано - це центробіги. Важко сказати що краще що ні, багато є стереотипів що до кожної з систем і це є темою холівару. Скажу за себе - мені не дуже центробіги, я більше схиляюсь до магнітки.
Отже з того що Ви перерахували я за Lexa - гарна котушка, відпрацьовує кожну гривню своєї ціни. Хронарх 50е... як на мене на унції буде трохи жорстоко по відношенню до котушки.
Вам вище рекомендували або "червоного китайця" або Haibo Steed/Smart.
Якщо хочеться експериментів та бюджет який Ви оголосили то як на мене замовте "червоного китайця" це від 25 до 30 у.й. та замовте хайбо смарт (там дві шпулі) - 100 у.й. За 130 у.й. фактично ви перекриєте собі все від 5 гр до 30 гр без проблем. Хайбо - центробіги але більше схожі не на шиманівську конструкцію, а на абу гарсія (зручніше в регулюванні).