Перегляд одного допису
Старий 13.04.2015, 17:46   #951
romko16

Звідки Ви: Тернополь
Дописи: 348
Дякував: 335
Дякували 1.268 раз(и) в 50 повідомленнях
easter holiday

Вихідний і є можливість поїхати порибалити, чому ні? Їсти паску з ковбасою вже втомився
Збираю рибальсіки причандали і в дорогу. Через годину я на місці. З собою взяв свій улюблений Ajax від Matagi та Finezza Corto 73UL-T, а на них два близнюки rarenium 2500fa.

На місці зустрічаю свого знайомого Влада. Він говорить що рибка покльовує. Беру в руки фінезу і начинаю запускати 3г. вольфрам кудись в далечінь, але без результатів. Перехожу на ловлю "в ногах". Ловив на обрізаний reins saturn оснащений на шарнірі 0,8г. Заробляю першу покльовку, думаю що це полосатий, підтягую, а там шнурок розміром як палець, поки я діставав фотоапарат він успішно звільнився і поплив по своїх щучих справах. Ще декілька кидків і бах, знову є! Клюнув щук серйозного розміру, в порівнянні з попереднім

Після фотосесії відпускаю і продовжую рибалити. Шнурки вилітали зі всіх сторін, дуже багато промахів, але пару штук дістаю на берег. А куди подівся окунь?
Питаю Влада чи клював окунь до мого приходу і в цей момент в нього клює, результат на фото!

Чіпляю грамовий вольфрам з різними хробаками і начинаю кулупати дно. Вдалось зловити аж 2 окунів. Щож це також не погано.

Потім зловив ще декілька шнурків і вітер зігнав мене додому.
На цьому все, всім гарного дня
romko16 зараз поза форумом  
38 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей