Перегляд одного допису
Старий 04.04.2015, 22:50   #3143
zDIOz

Звідки Ви: Київ
Дописи: 260
Дякував: 60
Дякували 139 раз(и) в 98 повідомленнях
Цитата:
Допис від robroy Переглянути допис
Задался целью подобрать что то приличное для берегового спиннинга, заехал в Рыбалку, выбор не велик из всего что потрусил понравился Graphiteleader Bosco Nuovo GLNBC-69L-M
.. Если у кого есть такой, можно получить отзывы?
Но мне хочется палочку по длинее, люблю чтоб было как катапульта, тем более палка для ловли с берега..
Может посоветуете что то более дельное, буду очень признателен.
Нещодавно постало рівно таке саме питання. Тим більше здавалось що з вибором вже визначився і на виставці разом з купою скидок буде "саме то". Але вийшов з виставки я як без цього боско так і без його конкурента - фаоріт драйв мл. За...в мізки не один раз хлопцям як на стенді рибалки так і на стенді ібіса (знайомих та імен називати не буду :-) ) ... але ні боско ані драйв не виявилися тим від чого душа співає. Дякуючи представнику "рибалки", він видно зрозумів мене і сказав: "я зараз дам палочку, тільки не дивись назву та ціну, просто покрути в руках ..." Кастінг на суху це м'яко кажучи збочинство але... дав він в руки Графіта Велоче кастингового. і от чого що не задовольняло в хваті, в якості збірки та інше - відлягло. Да ця палочка дійсно має будти "бажаною", а ле не той трохи бюджет.
В результаті тимчасово питання закрито Zemex Viper-C , а в майбутньому буде щось з МК - корза або волк.
Отже якщо збільшите бюджет то або Графіт велоче нео або подивіться на МК навіть Go.Emotion вже якісь приємніший за боско нью (до речі знайти власників такої вудки дуже важко).
zDIOz зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
robroy (05.04.2015)