Перегляд одного допису
Старий 25.03.2015, 22:08   #8
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від DAMIR Переглянути допис
Народ. что делать со щучьей икрой?
есть ли смысл часть посолить, а часть заморозить - и при необходимости размораживать и солить? или засолить и заморозить?
как долго соленая икра хранится?
дивлячись яку концентрацію солі робить. засолить і заморозить не зовсім гут., навпаки можна спробувать але заморожувать не надовго, моя думка.
рецептів в цій темі куча, лише вибрать той що тобі блище.
Radul зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням