Цитата:
Допис від RENSI
Ребята, я искрене интересуюсь, кто может поделиться опытом в джиге УЛайтовых весов.
но именно палками ДЖИГОВОГО направления.
Я сколько не рыл инет ...но такого не нашел.
Собственно и палок под курок такого строя - нет, с таким тестом, покрайней мере я не нашел.
|
Вітаю колег за захопленням!
Я собі нещодавно зібрав вудилище на бланку S871-2-MHX 7'3" 2pc. 2-6lb 1/32-3/16oz, для звичайного джигу та різних монтажів типу кароліни, відвідного в відповідному тестовому діапазоні. Провів з ним вже дві тестові рибалки. Не знаю, я для себе поки що не можу чітко розмежувати вудилище джигове не джигове. На першій тестовій риболовлі кидав звичайний джиг: головки 2-3г + силікончик кидає добре, в порівнянні з колегою з м’ясом в дальності майже не поступався (на око), але умови були хороші майже штиль. Минулої суботи (другий тест) ловили на відвідний, умови капець: вітер десь 7 м/с просто в лице, в мене тягарець 5г в колег з м’ясом 7-8г, я не зміг використовувати 7г: закинути можна без проблем але провести нормально вже ні. В описаних вище умовах поступався в дальності м’ясорубкам метрів 3-5, але свої пару окунців піймав. Можливо вам буде цікавий такий мій досвід.