Цитата:
Допис від Небритый
Отличные "лапти"! Льда уже нет?
|
Доброго всім. Льоду на ставку нема з ....неповірите.....цієї ночі!!) Проїзжав багато водойм і на більшості з них нема льоду вже неділю а то і більше. У нас ось лише зійшов.
З приводу ОП і т.д. Постійні відвідувачі (а таких вже немало) прекрасно знають що у водоймі риби багато. НЕ акваріум , але й не пара штук там плаває. Враховуючи той факт , що досить велика кількість різної риби заходить з паводком з річки що впадає, то вибити всю рибу майбуть нереально. Доплюсуйте кожнорічне зариблення , про які завжди намагають подати фотозвіт, і ...картина більш менш зрозуміла. У минулому році були різні дні і місяці- коли клювало регулярно і постійно, а коли ставок ніби вимирав. Та я цьому десь навідь радий , бо завжди всім говорив , що просту водойму створювати не хочу і не буду. З приводу акваріума, це вам на Срібні Роси найближчим часом.)) Але !!! Враховуючи те, що з карасем діється дійсно щось незрозуміле, ми запланували на цей рік дозариблюватись в основному іменно цією рибою. Поки що буде тона вагою від 100 до 500 грм. Далі побачимо. Кльов на карася значно і дуже впав, щоправда значно і якість поліпшилась- у минулому сезоні середня вага була вже 250 грм. проти 50-70 грм. у 2012-2013 р. Коропа будимо добавляти ЛИШЕ здорового- вище 5 кг. Водойма неспускається вже 3-й рік і коропа було запущено більше 10000 голів. Виловлено (разом з 20-25% вкраденої) - близько 3000 голів. От вам і статистика. А скільки самок віднерестилося і поповнило поголівя?? Скільки зайшло з річки??? А Бог його знає. ) У будь-якому випадку рибалка обіцяє бути цікавою. Щасти Вам!!)
P.S. З приводу того " що хтось невпіймав" і т.д. Громадяни...я вас прошу і закликаю- будьте професійнішими і памятайте золоте правило рибалки-" ніхто і ніколи з дійсних рибалок не робить висновків про водойму з одного відвідування".