З початком весни Вас! 
Пишу з надією шо не останній звіт з весняної твердої води. Хочу висловити велику подяку Олександру, Лесото, і Олегу, Magalon, за прекрасні робочі шедеври, якими вони мене забезпечили на весь зимовий рибацький період.

Частина з них була презентована "сільським голодранцям". По приїзду в Кроти, десь о 10ій годині, тут вже було чоловік з 30, + вчорашні ризиковані виходи на берег, то ж махнули в Леляки.

Понад берегом, як і скрізь, водичка, але мона сказати шо вхід і вихід майже без проблем. Акваторія здоровенна,

бурись де хочеш.

Надоїло напередоднях ловити і відпускати малечу, то я вибрав місце біля купальної кладки, тільки від неї і мандрував хлопців пофоткать, чи просто пройтись.

Погода сприяла відпочити душею: Тиха, місцями сонячна погода, відчуття очеретяно-лісового духанчику та бадьорі голоси пташок розслабляли організм.

За кількістю не гнався, бо головне це сам процес, і підвищував якість, лиш три шт. малечі для Парамоші. Приблизна глибина 4м, 0,08, голий. А завершив прекрасну композицію відпочинку величавий лебідь. НХНЧ!