Перегляд одного допису
Старий 13.02.2015, 12:43   #408
Dohtur78
Banned

Звідки Ви: Луцьк
Дописи: 3.204
Дякував: 8.630
Дякували 16.168 раз(и) в 1.894 повідомленнях
Exclamation Будьте обережні.

На жаль,існує немало таких покидьків,які намагаються нажитися на горі,яке приніс хуйлостан в Україну. І це їм вдається завдяки таким людським якостям,як довіра,бажання допомогти,взаємодопомога,небайдужість,та ін.
Одним словом,сьогодні вранці дзвінок з номера телефону +380674424005,якийсь фон неспокійний,приємний,але дуже стурбований жіночий голос,на кшталт "пишу на спине убитого друга" звертається офіційно по імені та по-батькові,моє питання:"Хто це ?" знаходить відповідь у вигляді довгого набору слів,потім слідує страшна розповідь про те,як якийсь батальйон сьогодні вночі розбомбили і потрібно терміново,до 14.00 год. зібрати 200 тис. грн.,бо щось може трапитися непоправне. Далі каже,що вже 172 тис. зібрано і питає чи не маю бажання допомогти.
Питаю звідки номер,то відповідь:"Там і там дали ...". Зрозумів:все сходиться !
Звичайно,не дивлячись на те,що трішки "видихався" в фінансовому плані (навіть в борги заліз),відразу виникає бажання,під впливом емоційної розповіді, чимось допомогти. Називаю адрес ел. скриньки для того,щоб документи якісь скинули. Потім дівчина запитує скільки я перерахую (і тут я насторожився для чого це їй ? ),але кажу:"Більше тисячі не дам,бо і сам не маю." Ок. Подяка і все інше.
Тут відкриваю отриманий лист "Термінова допомога батальйону Луганск-1" з адреси nataliafund77@ukr.net і набір паперів:
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  запрос.jpg
Переглядів: 102
Розмір:  53,3 КБ
ID:	414192Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  1 стр.jpg
Переглядів: 77
Розмір:  60,8 КБ
ID:	414193Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Статистика.jpg
Переглядів: 69
Розмір:  118,2 КБ
ID:	414194Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Scan_20150119_102729 (1).jpg
Переглядів: 74
Розмір:  115,8 КБ
ID:	414195
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2 стр.jpg
Переглядів: 51
Розмір:  105,9 КБ
ID:	414196Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Довидка про неприбутков.jpg
Переглядів: 52
Розмір:  120,5 КБ
ID:	414197Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Офіційний лист з реквізитами 003.jpg
Переглядів: 45
Розмір:  116,9 КБ
ID:	414198
Одним словом,не документи,а якась hуйня,бо я "в школі ДУЖЕ добре вчився",щоб розрізнити де документ,а де те,що я сказав. Ну,думаю,тупа баба щось наплутала,не те відправила. Дай но хоч на хвилинку гляну що за фонд,і,якщо вже пообіцяв,то заплатимо ту тисячу,якщо все більш-менш вірно. І тут на сайті http://nomer.pp.ua/tel/0674678125 читаю відгуки,що це аферисти якісь. Відписую про те,що ніяких грошей не буде,бо не довіряю вам,посилаючись на відгуки. А сам думаю,що,якщо зараз почнуть дзвонити і виправдовуватися,то точно скоти. Так і є,почалася маса дзвінків,але вже з номеру +380674644209,послав я їх.
Дай Бог,щоб я помилявся,але,якщо не помиляюся,то нехай вони там всі виздихають непотреби !
А сам думаю:нафіга ти взагалі в цю історію себе вплутав ? Адже є куча перевірених людей (з нашого форуму також),яким можна сміло допомогу спрямувати,а ти ведешся на якийсь бред.
P.S. Тому,хлопці,маймо справу ЛИШЕ з надійними волонтерами,а не якимись "прохІндЄями" !
Dohtur78 зараз поза форумом  
18 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей