Перегляд одного допису
Старий 09.02.2015, 14:37   #93
borzoj

Звідки Ви: Черкассы
Дописи: 315
Дякував: 633
Дякували 990 раз(и) в 75 повідомленнях
Рибалка

Ну розповім і свою маленьку історію про зимову рибалку. Ніколи не був її фанатом, ніколи не розумів тих людей,які з першим льодом біжить на воду, ризикуючи життя, за якоїсь рибки, які в морози там сидять. Ну поки не спробуєш сам,нічого не зрозумієш. Цієї зими (хоч її важко назвати зимою) сусід затягнув мене на рибалку зимову. Звичайно спочатку купив дві вудучки,мормишки,мотиля, чоботи теплі, вдівся тепло по домашньому і пішов. Під жопу взяв табурет,іншого нічого не було. Ловлю на Дніпрі м.Черкаси район Дахнівка. Погода попалася погана,вітер,дощ, я замерз,мене продуло але 10-к плітки я вилови, щось сподобалось. Через тиждень знову пішов (це було позавчора), до цього часу виміняв на мед зимового ящика, купив черпак,що вудку, і рибацький костюм який мене не підвів. Тепло,сухо і не продуває. Так як зима не сильна,лід відійшов, і залишився тільки коло берега. Великого нічого не вдалося зловити, але час провів гарно + почала подобатися рибалка взимку. Вже є бажання,якщо мороз не підведе, купувати жерлиці і іти на щуку, а для щуки ту рибу яку я наловив, в самий раз:

ось є стаття, на другому фото на задньому плані коло будинків місце,де я ловлю.
http://procherk.info/news/7-cherkass...lok-foto-video.

Далі постараюся робити більше фоток.
приймайте мене в клуб зимових рибаків.
borzoj зараз поза форумом  
55 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей