Перець в томатному соусi
Рецепт з нету дуже смачний.
1. Перець маринований в томатному соусі. На 5кг помідорів, 6кг перцю болгарського, 0,5кг цукру, 0,5л олії, 1 стакан оцту, 100г солі.
Помідори помити, зняти шкірку і змолоти на млинку або комбайні. Варити 15хв.
Потім в помідори додати цукор, олію, оцет і сіль.
Перець помити, очистити від зернят, порізати дольками (я різала перець на 4 частини по довжині) і додати до томату. Все варити близько 20хв.
Потім взяти пробу, проколоти сірником перець, якщо сірник гарно влізає в перець - то перець зварений.
Без стерилізації.
Накласти гарячий перець в банки і залити соусом в якому варився. Закатати.
Вихід:
- 10 банок перцю по 0,5л
- 6 банок по 0,5л томатного соусу (що залишається від перцю)
Р.С.Щоб легше знати шкiрку з помiдора занурюэм в кипячу воду секунд вiд 30 до 60,а потiм в холодну воду.
Востаннє редагував serg78: 24.01.2015 о 16:43.
|